Restaurant Veenendaal VERKOCHT

Veenendaal VERKOCHT

Overview

Prijs
Veenendaal VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Verkocht
Lokatie
Nederland , Utrecht , Utrecht , Veenendaal

Beschrijving

Grote brede entree komt u binnen in de entree waarna u een trap naar boven vind met een ruimte van 350 M2 totaal gerenoveerd en met een toiletgroep en ruime opslag. Buiten een groot terras van 150 M2 en twee kleine opslag- ruimtes.

CONCEPTADVIES : Locatie is voor vele doeleinden geschikt

HUUR : Huurprijs bedraagt 2500,– per maand ex Btw

PRIJS OVERNAME GOODWILL INVENTARIS : Verkocht

OMZETINDICATIE : Op aanvraag

ZEKERHEIDSTELLING : Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen vier dagen na de overeenkomst bij de makelaar te deponeren.

OPPERVLAKTE :   grootte 350m2

LIGGING: Op een zeer druk doorgaande weg, gelegen in een mooie oude buurt van Veenendaal waar veel tweeverdieners wonen.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

COURTAGE :  Alle kosten voor bemiddeling hiervan zijn voor rekening van de verkoper, de koper is vrijgesteld van ieder bijkomende kosten.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos