Restaria Forest Ysselsteyn

Cafetaria Ysselsteyn

Overview

Prijs
Cafetaria Ysselsteyn
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Ysselsteyn , Limburg

Beschrijving

Cafetaria “Forest” Ysselsteyn (Noord-Limburg)

Aan een drukke doorgaande provinciale weg gelegen ruime cafetaria welke zich in de hogere omzet categorie bevindt. Diverse grote vakantieparken bevinden zich op korte afstand van het bedrijf en ook publiekstrekker Toverland ligt aan deze provinciale weg waardoor vele passanten deze locatie aandoen. Het bedrijf is in de wijde omgeving bekend door de ruime openingstijden, er komen ook nog in de latere uurtjes gasten van plaatsen die op meer dan 5 km afstand liggen.

Binnen, in de tevens met speeltoestellen ingedeelde ruimte van ca. 220 m2, bevinden zich ca. 100 zitplaatsen. Op het terras van ca. 80 m2 bevinden zich ca. 50 zitplaatsen. Een ruime, gedeelde gratis parkeergelegenheid achter het pand is aanwezig.
Achter de counter is er een goede routing met 2 grote bakwanden met in totaal 16 mandjes waar u een enorme capaciteit heeft om hoge omzetten in korte baktijden weg te zetten. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en van uiteenlopende leeftijd, welke allemaal periodiek goed wordt onderhouden. In de keuken beschikt men over veel werkruimte, daarachter is een klein kantoor gesitueerd. Verder zijn er een koel- en vriescel, kleedruimte en opslag. Een separate kleine winkelruimte, waar slijterij producten zoals wijnen, sterke dranken en likeuren verkocht worden, behoren ook tot het geheel.

Huurprijs onroerend goed: Op aanvraag
Vraagprijs inventaris en goodwill: Op aanvraag
Omzet: op aanvraag

Het huren van de ruime bovenwoning met 3 slaapkamers is bespreekbaar en wordt apart verhuurd.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtiging afspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

Totale oppervlakte:268 m2

verkoopoppervlakte: 197 m2

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient binnen drie dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een aanbetaling te doen op de rekening van de makelaar

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER : Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : [email protected]

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos