Kwalitatief restaurant Venlo

Venlo Top zaak

Overview

Prijs
Venlo Top zaak
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Venlo

Beschrijving

Een van de zaken die je met trots als makelaar ter overname mag aanbieden, dit restaurant  is een begrip in regio Venlo en wordt door uwhorecamakelaar ter overname aangeboden.

LIGGING:  In het winkelcentrum van Blerick waar ook andere succesvolle ondernemingen zich gevestigd hebben.

Aan de Kloosterstraat, de winkelstraat in hartje Blerick ligt ‘Chef’. Goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen in de directe nabijheid. Het is een prachtig gerestaureerd, monumentaal pand dat meteen de klasse en grandeur van onze keuken weergeeft.

WINKELCENTRUM: Winkelcentrum de Wieën is gelegen in Blerick Centrum, dit overdekte winkelcentrum is sinds haar bestaan het primaire voorzieningscentrum van Blerick. Winkelcentrum de Wieën heeft een zeer gevarieerd aanbod, alle dagelijkse boodschappen vindt u hier onder één dak. Het winkelcentrum, met gratis parkeervoorzieningen, bestaat uit 24 winkels waaronder een aantal grote winkelketens zoals de Zeeman, Blokker, Primera, Jumbo, Hema, Trekpleister, Holland and Barrett, etc. Dit winkelaanbod wordt aangevuld met modeketens, Shoeby, Norah mode en Durlinger, Audicien Van Boxtel Hoorwinkels, cadeauwinkel Crazy About, C & B kledingreparatie, Opticiens Pearle en Hans Anders, en horeca Domino’s, Bufkes en ’t Stölpke.

Voor een goede fles wijn kunt u terecht bij Wijnhuis Blerick, de mooiste bos bloemen koopt u bij Dings Bloemenboetiek en voor een mooi sieraad kunt u naar Bijoux Helène.

Kortom een boodschappencentrum waar u alles kunt vinden onder één dak, kom gerust met de auto want wij beschikken over meer dan 100 gratis parkeerplaatsen voor de deur!

CONCEPT:

Chef in Venlo-Blerick, de Lunchroom

Overdag de ruime, gezellig ingerichte lunchroom waar je kunt genieten van goed verzorgde drankjes en een kaart waarop broodjes, soepen, pasta’s en andere heerlijkheden hand in hand gaan.

Chef gaat ’s morgens om 11.00 uur open en hanteert de lunchkaart tot 16.00 uur. Daarna komt vanaf 17.00 uur de dinerkaart ter tafel.

Chef in Venlo-Blerick, het Restaurant

’s Avonds (vanaf 17.00 uur) is ‘Chef’ dat sfeervolle restaurant waar ons team bijzondere gerechten voor u zal bereiden. Fraai gegrilde vlees- en visspecialiteiten, vegetarische gerechten en een ruime keuze aan gerechten voor gasten met een lactose-intolerantie, koolhydraatbeperking of glutenallergie.

De keuken van ‘Chef’ sluit om 21.00 uur, daarna kunt u nog rustig natafelen in een vriendelijke, sfeervolle ambiance.

Bij Chef is de temperatuur altijd aangenaam door onze airco!

De Mediterrane inborst van ‘Chef’

De karakteristieke woorden die de Mediterrane keuken omschrijven zijn gezond, smakelijk, eerlijk, puur en passie!

Woorden die door het team van ‘Chef’ eer aan worden gedaan. Die passie kun je proeven, en de voorliefde voor eerlijke, gezonde én pure producten straalt van onze gerechten af.

Aan de Kloosterstraat, de winkelstraat in hartje Blerick ligt ‘Chef’. Goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen in de directe nabijheid.

Het is een prachtig gerestaureerd, monumentaal pand dat meteen de klasse en grandeur van onze keuken weergeeft.

OMZET: Zeer goed te noemen, graag informeren we u na een kennismakingsgesprek, deze omzet is gerealiseerd door 5 dagen per week open te zijn.

OPENINGSTIJDEN: 5 dage per week open van woensdag tot en met zondag.

HUUR: € 1.900,- per maand exclusief btw.

PRIJS OVERNAME VAN HANDELSFONDS: De vraagprijs voor overname van Goodwill en Inventaris van dit goed renderend restaurant bedraagt € OP AANVRAAG

PARKEREN: Voldoende parkeergelegenheid op loopafstand.

TERRAS: In de zomermaanden kunt u ook terecht op ons knusse terras met ca. 25 stoelen

OPPERVLAKTE: ca. 230 m²

WONING: Dit object wordt u zonder een woonruimte ter overname aangeboden, echter is er wel een bovengelegen woning aanwezig die momenteel verhuurd is. In overleg met de verhuurder zou het eventueel mogelijk zijn om dit apart te huren, mits het op dat moment niet verhuurd is.

VERPLICHTINGEN : Geen verplichtingen met uitzondering van de overname van een leaseovereenkomst m.b.t. een koffiemachine.

BIJZONDERHEDEN:

 • Recentelijk volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen en horeca apparaturen
 • Zeer goede omzet en winst
 • Ontzettend goed gelegen
 • Grote naamsbekendheid
 • Schitterende horecazaak

LEVERING en AANVAARDING: In overleg.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

DISCLAIMER : Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op Tel : +31 85 200 62 45  of E-mail : Info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos