Top brasserie Pancratiusplein Heerlen € 150.000,-

Heerlen €150.000,-

Overview

Prijs
Heerlen €150.000,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Heerlen , Limburg

Beschrijving

Beschrijving.

Gelegen op een prachtige zichtlocatie op het bekende en drukbezochte Pancratiusplein in Heerlen, wordt dit bijzondere restaurant ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

De mix van culturen, talen en smaken maakt van Heerlen een stad met het beste van beiden. Van Noord en Zuid. Van verleden en heden. Van jong en oud. Heerlen, onderdeel van Parkstad, is ondanks een mindere naam in het verleden, hedendaags een van de meest geliefde bestemmingen voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis). Het pancratiusplein ligt midden in het centrum van Heerlen. Het is het uitgaans- en terrassenplein van Parkstad. Op het plein worden jaarlijks talrijke evenementen georganiseerd. Eetlokaal Zaartje ligt uitermate gunstig aan het plein en behoort tot de top 3 van drukstbezochte zaken van Heerlen, met een een mooi terras met 60 stoelen.

De ligging is uitermate geschikt voor een veelvoud aan verschillende concepten. Van eigentijds tot eigenwijs, van klassiek tot fusion.

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met haar onderscheidende concept. Bezoekers komen overal vandaan. Ze weten Zaartje goed te vinden. Er is een bekendheid vanwege verschijning in veel magazines en online blogs. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner.

De merkstrategie en huisstijl van Zaartje is geheel eigentijds en de eigenaresse heeft verschillende tools om de betrokkenheid te creëren bij de hedendaagse consument.

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen genieten in een vernieuwde omgeving.

Eigenschappen
De locatie is altijd in uitstekende staat geweest en gehouden en daarmee klaar voor de toekomst. Met frisse kleuren en stijlvolle meubels heeft het restaurant een eigentijdse look gekregen.

Er wordt een hoge omzet gerealiseerd (Covid-19 uitgezonderd). 2022 is ook weer fantastisch gestart.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een prachtige keuken waar de chef zich kan uitleven.

Type bedrijf: Eetlokaal Zaartje richt zich op een gevarieerde keuken voor ieder wat wils, Ook de gezonde keuken met als peilers #glutenvrij #plantaardig #lokaalvlees # biologisch #suikervrij worden gehanteerd.

Omzetindicatie: €1.000.000,= per jaar (2022)

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop, Inbev eigenaar

Terras aanwezig: Ja, 30 tafels en 60 plaatsen

Couverts: 25 tafels en 60 stoelen

Aantal verdiepingen: Begane grond commerciële ruimte 160 m2

Parking aanwezig: ja, meer dan voldoende parkeren in omgeving

Inventaris: In goede staat en compleet

Leasecontracten: geen

Personeel: Overname van personeelsbestand

Vraagprijs: € 150.000,= , ZEER INTERESSANT

Huurbedrag: De huur bedraagt €4.700,= ex BTW

Openingstijden: Elke dag 10’00-22’00

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Mooie zichtlocatie op drukbezocht Pancratiusplein
 • Heerlen wordt bezocht door vele toeristen en heeft ook een potentieel aan studenten
 • Het uitgaans- en terrassen plein van Heerlen
 • Eventuele franchise ook bespreekbaar
 • Mooi terras
 • High-traffic locatie
 • In prijs verlaagd zeer interessant

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie neem uitsluitend via e-mail contact met ons op.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos