Restaurant Club Pancratiusplein Heerlen € 125.000,-

Heerlen €125.000,-

Overview

Prijs
Heerlen €125.000,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Heerlen , Limburg

Beschrijving

Dit is letterlijk en figuurlijk een buitenkans. Dit soort pareltjes komen niet vaak in de verkoop. Deze prachtige horecazaak met super gastvrijheid en top-entertainment wordt met trots aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

Aan het drukbezochte Pancratiusplein in Heerlen, A1 zichtlocatie, vind je Live Piano’s. Een locatie met vele mogelijkheden. Als je deze zaak binnenkomt gaat je horecahart sneller kloppen. Onder het genot van Live muziek kun je heerlijk dineren. De zaak is na de nieuwste hippe maatstaven ingericht. Verder is er een bar volledig in de stijl ingericht en een uitgebreide keuken. Boven is er een woning, opslagruimte en nog een mooie toiletgroep. In Heerlen Centrum is er genoeg parkeerruimte voor iedereen. Deze locatie leent zich ook voor veel verschillende concepten.

De horeca-Live piano’s ruimte binnen is volledig akoestisch geïsoleerd, ook geschikt voor discotheek of club. Je kunt hier geluid/ muziek produceren tot zeker 95 dB. De muziekinstallatie bestaat uit een achttal speakers met versterkers tot een vermogen van 12000 watt. Sinds 2019 baten de huidige eigenaren de zaak met passie uit. Het eten is van uitmuntende kwaliteit en wordt met veel zorg bereid. Ze willen zich profileren door kwaliteit, creëren van een goede sfeer, een mooi en gezellig terras en persoonlijke service.

Het pand bestaat uit een grote gezellige restaurant / disco / muziekruimte, terras, evt. ruime bovenwoning, professionele keuken en toiletruimte. De horecaruimte is voorzien van een airco en ontluchtingssyteem, alles volgens de wettelijke inrichtingseisen. Daardoor zijn de maandelijkse vaste kosten vrij laag.

Doelgroep:

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. De plaatselijke bewoners weten dit al jaren moeiteloos te vinden. Daarnaast wordt deze horecazaak door mensen van heide en ver bezocht. Omzet dus gegarandeerd.

Met recht een toplocatie met verschillende mogelijkheden en veel omzetpotentieel.

Overnamemogelijkheid:

Overname van Goodwill-Inventaris

Object informatie:

Totale oppervlakte: 500 m2

Oppervlakte keuken: 60 m2

Oppervlakte restaurant + café: 130 m2

Zitplaatsen binnen : 100

Club / Discotheek: staand 500 personen

Zitplaatsen terras: 60

Vergunning: Bestemming horeca

Staat: voldoet aan alle eisen en normen

BIJZONDERHEDEN:

 • Uitstekende zichtlocatie met mooi terras op Pancratiusplein
 • Geschikt voor allerlei concepten
 • Instapklaar, up-to-date interieur
 • Ruim 3 -jaar reputatie : Google reviews zeer hoog 4,8/5
 • Eventuele bovenwoning
 • Lage huur, hoge omzetten, top rendement

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris : € 125.000,=

Huurprijs : € 4700,= per maand, huurcontract handelshuur 5 jaar, Is zeer redelijk gezien de ligging en de oppervlakte

Verplichtingen: Brouwerij – vrij, personeel

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om een perfect afgewerkte zeer goed renderend restaurant-club – discotheek op een A1 locatie te bemachtigen op het drukstbezochte plein van Parkstad.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top-locatie te bezichtigen.

Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Reageer uitsluitend via e-mail op igor @uwhorecamakelaar.nl of bellen 0031611785735.

ZEKERHEIDSTELLING : ZEKERHEIDSTELLING : 10% van de koopsom drie dagen na ondertekening van de koopovereenkomst op de rekening van de makelaar te deponeren.

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos