Frituur Eethuis Restaurant hartje centrum Maastricht In prijs verlaagd

Maastricht € op aanvraag

Overview

Prijs
Maastricht € op aanvraag
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Maastricht , Limburg

Beschrijving

Beschrijving.

Gelegen in het supergezeliige en drukbezochte centrum van Maastricht, wordt dit bekende stijlvolle frituur , eethuis en restaurant ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

De mix van locale bevolking, toeristen, zakelijk verkeer, verschillende talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden.

In het supergezellige centrum van Maastricht op een top passantenlocatie vind je deze prachtige zaak. In de buurt zijn de meest nieuwe en hippe concepten zowel in de gastvrijheidssector als in de retail gelegen. De historische binnenstad is inmiddels ontdekt door veel toeristen gezien de komst van een aantal grote nieuwe hotels. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht een van de meest geliefde bestemmingen in Zuid Nederland voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met een divers cliënteel die de zaak goed vinden vanwege zijn heerlijke variëteiten van Verse Frites, homemade snacks en andere prachtig opgemaakte gerechten. De zaak staat bekend waar veel mensen stoppen voor een ‘tuut’ verse frites, zeer bekend in Maastricht. Steeds spelen de gastheren in om de huidige trends, zoals ook veganistische varianten.

De merkstrategie en huisstijl van deze zaak zijn geheel vernieuwend om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse gast.

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen dineren en snacken in een vernieuwde omgeving. De look en feel is aanzienlijk verbeterd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan dit restaurant. Daarnaast is gastheerschap van de eigenaren, snelheid een belangrijke pijler van dit restaurant op de markten.

Eigenschappen
Ondanks het kleinere formaat van het restaurant wordt er een zeer goede
omzet gerealiseerd (Covid-19 uitgezonderd). Vanuit de ondernemersvereniging worden veel leuke activiteiten ontwikkeld die (extra) klanten trekken. Daarnaast is Maastricht bekend van de vele evenementen die er georganiseerd worden, zoals oa. het preuvenemint, André Rieu en andere evenementen.

Omzet potentieel
De jaaromzet in 2020 en in 2021 is ondanks de Covid 19 pandemie gelijk gebleven. Deze locatie heeft wel volop potentie om nog verder door te groeien echter is dat in de huidige omstandigheden lastig te beoordelen.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte, een mise en Place keuken en een mooie bakwand.

Type bedrijf: Stijlvol ingericht Verse Frites restaurant

Omzetindicatie: Op aanvraag

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Couvert: 8 tafels, 24 plaatsen

Terras aanwezig: Ja, 4 tafels en 16 plaatsen

Aantal verdiepingen: Begane grond bakwand, restaurant ruimte 80 m2, 1e etage met mise en Place keuken, 2e verdieping koel – en vriescel

Parking aanwezig: ja, meer als voldoende gratis parkeren in omgeving

Inventaris: In goede staat en compleet

Personeel: geen verplichtingen

Vraagprijs: Info op kantoor

Huurbedrag: De huur bedraagt €3606,= exclusief btw.

Openingstijden: Wo-zo 12’00-21’00

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Mooie zichtlocatie in een drukbezochte winkelstraat, centrum Maastricht
 • Maastricht wordt bezocht door steeds meer toeristen en heeft een hoog potentieel aan lokale bevolking
 • Bekende Verse Fritestent van Maastricht
 • Stijlvol ingericht
 • Groot eigen klantenbestand
 • Goede omzet ook in Covid 19 lockdown met bezorgen en afhaal

DISCLAIMER : Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos