A-LOCATIE CENTRUM MAASTRICHT verkocht

Centrum Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Centrum Maastricht VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Maastricht , Provincie Limburg

Beschrijving

Op een van de beste locaties in het centrum van Maastricht, wordt door uw horeca makelaar deze prachtig en volledig vernieuwde horecaconcept ter overname aangeboden.

OVER MAASTRICHT :
De Binnenstad van Maastricht telt veel bezienswaardigheden. Voorbeelden hiervan zijn het Vrijthof met de Sint-Servaasbasiliek, de Markt met het stadhuis, het Onze-Lieve-Vrouweplein met de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw, de Grote en Kleine Staat met het Dinghuis en de Maas met de Sint Servaasbrug.

Het Museum aan het Vrijthof, de Museumkelder Derlon, de schatkamers van de Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, de stijlkamers in het stadhuis en het museum De Historische Drukkerij in de Jodenstraat bieden inzicht in de lange historie van de stad.

De gehele Binnenstad valt onder het beschermd stadsgezicht van Maastricht. Honderden panden zijn rijksmonumenten. Alleen al in de wijk Binnenstad bevinden zich twee romaanse kerken, twee gotische kerken en drie barokkerken.

In de Binnenstad van Maastricht zijn enkele interessante voorbeelden van moderne architectuur te vinden. Tussen Markt en Maas staat het winkel- en kantorencomplex Mosae Forum van Jo Coenen (2002-2007), in de Kleine Staat de vernieuwde Bijenkorf van Kees Rijnboutt, en nabij het Vrijthof het winkelcentrum Entre Deux van Arno Meijs en het woningbouwcomplex Kanunnikencour van Charles Vandenhove.

LIGGING :  In het centrum van Maastricht, op aantal meters van het vrijthof, de zaak is gelegen in de bekende horeca straat van Maastricht.

PARKEREN : Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

WONING : Object wordt met een volledig gerenoveerde woning te huur aangeboden, genoemde huurprijs is inclusief de stadswoning.

TYPE BEDRIJF : Fastfood, snackbar, grill – restaurant

OPLEVERING : In huidige staat, namelijk een zeer goede staat.

OMZETINDICATIE :  indicatie 450.000 a 750.000 per jaar

ZITPLAATS BINNEN : 40  a 45 stoelen.

ZEKERHEIDSTELLING:
10% van de overnamesom van Goodwill + Inventaris binnen 3 dagen na ondertekening van de intentieovereenkomst gedeponeerd op de rekening van de Makelaar.

INVENTARIS :  Inventaris is letterlijk nieuw, op grotendeels van inventaris zit nog garantie op. De zaak is voor meer dan 150.000 euro recentelijk gerenoveerd.

HUUR :   ca. 3670,– te vermeerderen met omzetbelasting, de huurprijs is gezien de locatie zeer laag te noemen.

PRIJS OVERNAME VAN GOODWILL EN INVENTARIS: prijs op aanvraag.

BEMIDDELINGSKOSTEN : Alle bemiddelingskosten vallen voor rekening van de verkoper.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht 0031 6 412 68 9 68
BIJZONDERHEDEN :

 • Top gelegen in het centrum van Maastricht
 • Veel groeimogelijkheden
 • Letterlijk instapklaar.
 • ideaal voor eventuele andere concepten en keukens
 • veel toeristen als klant
 • Geheel vrij van verplichtingen.
 • de inventaris is nieuw
 • woning is volledig gerenoveerd.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Voor verdere vragen neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos