Top gelegen Restaurant / cocktailbar centrum Maastricht € 135.000,-

Maastricht €135.000,-

Overview

Prijs
Maastricht €135.000,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Maastricht , Limburg

Beschrijving

Gelegen in het super hippe en drukbezochte centrum van Maastricht, wordt deze stijlvolle restaurant / cocktailbar ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

De mix van lokale bevolking, toeristen, zakelijk verkeer, verschillende talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden.

LIGGING: In de supergezellige Hoenderstraat , waar de weekmarkt voor de deur staat vind je de meest nieuwe en hippe concepten zowel in de gastvrijheidssector als in de retail. De historische binnenstad is inmiddels ontdekt door veel toeristen gezien de komst van een aantal grote nieuwe hotels. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht een van de meest geliefde bestemmingen in Zuid Nederland voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

CONCEPT: Het bedrijf heeft een concept dat bestaat uit een mix van fantastische cocktails en fantastische menu’s die geserveerd worden.

INDELING: Bij binnenkomst is er voor in de zaak een lounge gedeelte waar de aperitieven en vooral de cocktails genuttigd kunnen worden. De zaak heeft nu ca 30 couverts in ruime opstelling en er is een gedeelte voor groepen van 6-10 personen. Tevens zijn er stijlvolle barkrukken om aan de bar te kunnen eten.

OMZET: Het bedrijf behaalt een mooie omzet met een divers cliënteel die de zaak goed vinden vanwege zijn heerlijke variëteit aan Cocktails en fine food. De zaak staat is langzaam ontdekt door velen die de kwaliteit en professionaliteit van de gastheer en gastvrouw kunnen waarderen. Tevens wordt er ingespeeld in om de huidige trends, zoals veganistische gerechten.

INTERIEUR: De merkstrategie en huisstijl van deze zaak zijn geheel vernieuwend om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse gast.

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen dineren in een vernieuwde omgeving. De look en feel is aanzienlijk verbeterd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan dit restaurant. Daarnaast is gastheerschap van de eigenaren, snelheid een belangrijke pijler van dit restaurant op de markten.

EIGENSCHAPPEN:  Ondanks het kleinere formaat van het restaurant wordt er een zeer goede
omzet gerealiseerd (Covid-19 uitgezonderd). Daarnaast is Maastricht bekend van de vele evenementen die er georganiseerd worden, zoals oa. het preuvenemint, André Rieu en het Jeker jazz festival.

OMZET POTENTIEEL:  De jaaromzet in 2020 is natuurlijk minder geweest als gevolg van de Covid-19 pandemie. Deze locatie heeft wel volop potentie om nog verder door te groeien echter is dat in de huidige omstandigheden lastig te beoordelen.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een mooie open keuken/ bar. Daarnaast is er nog een volledige afwas- en mise en Place keuken

ONROEREND GOED: Pand is niet te koop.

COUVERTS: 14 tafels, 26 plaatsen

TERRAS: Ja Aanwezig, 4 tafels en 8 plaatsen

AANTAL VERDIEPINGEN: Begane grond restaurant ruimte 130 m2 met spoel en mise en Place keuken, Open keuken, cocktailbar en ruime voorraadkelder met twee trappen.

PARKEREN: ja, meer als voldoende betalend parkeren in omgeving

INVENTARIS: In goede staat en compleet

PERSONEELSVERPLICHTINGEN: geen verplichtingen

VRAAGPRIJS OVERNAME VAN GOODWILL EN INVENTARIS: € 135.000,-

HUURBEDRAG: De huur bedraagt € 3.000,= exclusief btw.

HUIDIGE OPENINGSTIJDEN: Do, vrij, zat en ma 18’00 – 01’00

BIJZONDERHEDEN EN MOGELIJKHEDEN:

 • Mooie zichtlocatie centrum Maastricht vlakbij de Markt
 • Maastricht wordt bezocht door steeds meer toeristen en heeft een hoog potentieel aan lokale bevolking
 • Stijlvol ingericht
 • Groot eigen klantenbestand

DISCLAIMER :Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie wordt u vriendelijk verzocht om eerst via horecasite of e-mail (info@uwhorecamakelaar.nl) te reageren.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Foodtrucks VERKOCHT
Horeca overname
Zavor coffee & cookies

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos