Hotelpand Vaals VERKOCHT

Vaals VERKOCHT

Overview

Prijs
Vaals VERKOCHT
Type
Hotel
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Vaals , Limburg

Beschrijving

Door UWhorecamakelaar te koop aangeboden een grote woning met ca. 7000m² bijbehorende agrarisch grond, een Hotelpand met met mogelijkheid tot wel 12 hotelkamers op een zeer goed en strategisch gunstig gelegen rijksweg te Lemiers.

LIGGING: Lemiers is een kerkdorpje, dat voor het grootste deel in Nederland, gelegen is in de gemeente Vaals, in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Een klein gedeelte van Lemiers ligt op Duits grondgebied en behoort tot de stad Aken, het grenst aan het stadsdeel Laurensberg en het dorp Orsbach.

Dit object ligt erg centraal in het geweldige Heuvelland aan een verbindingsweg tussen Maastricht en Aken met veel wandelgebieden, fietsroutes en prachtige bezienswaardigheden.

MAMELIS 5: Hotel het Witte Huis is een begrip in de regio met zijn bijzondere ligging en geschiedenis, meerdere generaties hebben dit hotel succesvol geëxploiteerd.

INDELING: Het hotel bestaat momenteel uit 7 recentelijk gerenoveerde éénslaapkamer appartementen, ieder met eigen keuken – woonkamer en badkamer.

In de kelder zijn de verwarmingsinstallaties, wasmachine en drogers, de aparte dames en heren toilet.

Op de Begane grond treft u het restaurantgedeelte, professionele keuken, 2 appartementen.

Eerste verdieping treft u 4 appartementen met een slaapkamer, ieder voorzien van eigen badkamer, keuken – woonkamer.

Op de tweede verdieping is het ruimste appartement met een ruimere badkamer, open keuken, ruime slaapkamer / woonkamer.

Dit object heeft een parkeerfaciliteit op eigen perceel met voldoende parkeermogelijkheid, terras en eventueel nog te realiseren laadpunten voor elektrische auto’s .

MAMELIS 7: Deze ruime woning bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, wc, ruime woonkamer, eetkamer, moderne keuken en een aanbouw met schuifpuien, uitzicht op ca. 7000 m² eigen tuin.

INDELING: Voor de juiste indeling verwijzen we u graag naar de plattegrond.

PRIJS: De vraagprijs voor beide panden bedraagt VERKOCHT

BESTEMMING: Gemengd gebruik Logé functie / hotelfunctie en woonfunctie.

PARKEREN: Voldoende parkeergelegenheid op eigen perceel

STAAT VAN HET PAND: Het pand verkeert in  redelijke staat van is eventueel instapklaar voor verhuur en of eigen gebruik.

LEVERING en AANVAARDING: In overleg.

BIJZONDERHEDEN:

 • Zeer strategisch gelegen
 • Instapklaar
 • Transformatie naar meerdere woningen
 • Energielabel B

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept.

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

HUUROPBRENGST: De rendementsprognose doen wij u graag tijdens een kennismakingsgesprek toelichten. Het te verwachten rendement is zeer interessant.

TRANSFORMATIE: Voor meer informatie omtrent een bestemmingswijziging en of transformatie naar meerdere woningen, verwijzen we u graag naar de gemeente Maastricht

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

DISCLAIMER : Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op Tel : +31 85 200 62 45  of E-mail : Info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos