Horecapand + Woning Tongeren (Be)

Tongeren €499.000,-- k.k.

Overview

Prijs
Tongeren €499.000,-- k.k.
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Provincie Limburg BE , Tongeren ( B )

Beschrijving

Dit knappe handelspand met woning is gelegen in het historisch centrum van Tongeren op wandelafstand van het stadscentrum, winkels, scholen, supermarkten, openbaar vervoer, … Tongeren is als oudste stad van België een plek vol Romeinse geschiedenis en cultuur. De historische stadskern met de Grote Markt en het standbeeld van Ambiorix ligt op minder dan 150 meter van het pand.

Het pand werd van 1995 tot 2002 volledig gerenoveerd. Deze stadswoning verkeert in uiterst goede staat van onderhoud. Er werd gekozen voor duurzame materialen en van de kelder tot de zolderverdieping werd gewerkt met natuursteen. Het handelsgelijkvloers werd bovendien zorgvuldig voorzien van traditionele muurschilderingen met de hand geverfd door een profesionele schilder. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 371 m².

Handelspand:
Het handelsgelijkvloers heeft een totale oppervlakte van ca. 150 m². Het handelsgelijkvloers bestaat uit 2 handelsruimten die ook apart van elkaar kunnen gebruikt worden en elk een eigen ingang hebben vanaf de Hemelingenstraat.

De rechter handelsruimte is ca. 80 m² en is opgedeeld in een verbruikzaal, tooggedeelte met keuken en aparte sanitaire voorziening. De linker handelsruimte is ca. 70 m² en is opgedeeld in een tooggedeelte met keukenzone, afwasgedeelte, koelcellen en apart toilet.

Verluchting en airco zijn voorzien. Er is een volledig openschuifbare mobiele glaswand aan de linker handelsruimte. De ingang van het handelspand kan tevens worden afgesloten met rolluiken.

Beide handelsruimten hebben een toegang via een buitentrap tot het bovenliggend terras. Dit terras is tevens bereikbaar via het woongedeelte. Vanaf het terras geniet men een prachtig zicht op de basiliek en de mooie gevels in het historisch centrum van Tongeren.
Ook is er via beide handelsruimten een toegang tot de ruime dubbele kelder die perfect kan dienen voor extra opbergruimte. De kelder is op te delen per handelsruimte.

In dit pand bevond zich vroeger een koffie-/ijssalon en broodjeszaak. Er is een mogelijkheid om bepaalde horecatoestellen en toebehoren over te nemen.
Het handelspand leent zicht perfect tot horecazaak of winkelruimte. Aangezien het pand instapklaar is, is het perfectg mogelijk voor de nieuwe uitbater om vrijwel onmiddellijk van start te gaan!

Duplex appartement:
Het privaat gedeelte op de eerste verdieping en zolderverdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 160 m². Dit afzonderlijk duplex appartement is bereikbaar via de handelsruimte en ook via een aparte ingang via de Hemelingenstraat. Op de eerste verdieping vinden we een ruime woonkamer, een naastgelegen keuken op maat gemaakt met granieten blad, een ruime hal, een berging en apart toilet. Op de zolderverdieping vinden we 3 volwaardige slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten op maat en een badkamer met bad en wastafel. De woning is perfect instapklaar en zeer hoogwaardig afgewerkt. Ook hier werd veelvuldig gewerkt met natuursteen.

Deze stadswoning is de ideale oplossing om wonen en werken te combineren. Bovendien werd er reeds navraag gedaan bij de stad Tongeren om het handelsgelijkvloers om te bouwen naar een woning en dit is ook een mogelijkheid.

Kortom, een uniek pand op een uiterst gunstige ligging in hartje Tongeren.
Enkele bijzonderheden:
+ zichtlocatie in het historisch centrum van Tongeren
+ aangename straat met verschillende winkels
+ volledig instapklaar
+ zeer goede staat van onderhoud
+ 3 opbrengsteigendommen
+ mogelijkheid tot aankoop van de inboedel zoals koelcellen edm.

Prijs:                  €499.000
Ki:                      €2.958
EPC Waarde:    228 kWh/m²

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 085 200 62 45 of mailen op info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos