Hotel – Restaurant Heers (BE)

Hotel Heers (BE)

Overview

Prijs
Hotel Heers (BE)
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Provincie Limburg BE

Beschrijving

Dit schitterende object wordt aangeboden in samenwerking met AV Vastgoed en aangeboden door Uwhorecamakelaar

LIGGING

We treffen dit prachtige pand aan in de kern van Bovelingen te Heers.  Het landelijke Heers staat bekend om zijn glooiende landschappen en de tal van wandel en fietsroutes die je meenemen langs de vele boomgaarden, wijndomeinen, kastelen en kapelletjes.  Dit sprookjesachtige dorp bevindt zich tussen Luik, Sint-Truiden, Tongeren en Borgloon waar men evenees intens kan genieten van de omgeving.  

OMSCHRIJVING

Deze schitterende pastorij is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een kleinschalig hotel met een fine diningrestaurant en een brasserie.  Het pand wordt gekenmerkt door prachtige authentieke elementen die mooi bewaard zijn gebleven.  De originele voordeur nodigt ons uit om het pand te betreden waar we terecht komen in de indrukwekkende inkomhal.  De hoge plafonds met sierlijke lijsten, de schitterende vloer, hoge deuren en authentieke trap vertellen onmiddellijk de geschiedenis van deze pastorij.  Momenteel zijn er 2 ruime kamers voorzien voor het fine-dining gedeelte elk uitgerust met een gezellige openhaard.  Grenzend aan de inkomhal is een aparte bar/receptie aanwezig.  Voor de brasserie is een moderne uitbouw voorzien, volledig afgewerkt met mooie bar.  Op het gelijkvloers treffen we dan nog de keuken en een nette toilettengroep.  We kunnen hier ook de terrassen betreden die in de zomer voorzien zijn van gezellige tafeltjes voor maar liefst tussen de 50-70 zitplaatsen om van de prachtige omgeving en tuin te genieten.

De imposante trap lijdt ons naar de eerste verdieping waar 4 droom slaapkamers zijn gerealiseerd.  Allen tot in de puntjes afgewerkt met elk zijn eigen thema en allen voorzien van een schitterende badkamer.  Op de tweede verdieping bevindt zich het ruime appartement, volledig uitgerust met 2 slaapkamers, een badkamer, ruime living en open keuken.  Zeker ideaal voor het pand zou willen gebruiken als horeca in combinatie met wonen.

Een bijkomende troef van deze pastorij is toch zeker wel de gewelfde en prachtige kelder!  Hier is een fantastische 2de professionele keuken gemaakt, koelcel, omkleedruimtes voor personeel, vergader/feestzaaltje en zeker niet te vergeten de wijnkelder.

Aan de achterzijde van de pastorij is een grote schuur aanwezig die gebruikt kan worden als garage, overdekt terras of andere mogelijkheden zijn uiteraard ook een optie.  Het geheel is omgegeven door een grote tuin.

De pastorij wordt verkocht met de volledige inventaris en deze zijn in de prijs inbegrepen.  De inventaris is tot in de puntjes op maat gemaakt en uitgezocht voor de uitbating van het hotel en restaurant waardoor het u volledig instapklaar wordt aangeboden. 

Absolute troeven van deze pastorij:

 • authentieke pastorij met een rijke geschiedenis
 • voormalig hotel met restaurant, inventaris inbegrepen
 • instapklaar
 • apart appartement
 • pand met vele mogelijkheden
 • brasserie 50 zitplaatsen – terras 50-70 zitplaatsen – fine dining 25-30 zitplaatsen

Bent u op zoek naar een schitterend pand met vele mogelijkheden waaronder horeca dan verlenen wij u graag bijkomende informatie.  U kunt ons bereiken via 0031611785735 of via info@uwhorecamakelaar.nl

HOOFDKENMERKEN

Bouwjaar1874
Renovatiejaar2017
BebouwingOpen
GewestplanOrigineel gewestplan St-Truiden – Tongeren
EPC labelIn aanvraag
EPC kengetalkWh/m²/jaar
Unieke Code
Basis K.I.2 598 euro
Centrale VerwarmingAardgas

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunningVergund
Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met landelijk karakter
HandhavingGeen
VoorkooprechtGeen
VerkavelingvergunningGeen
WatertoetsNiet overstromingsgevoelig
P(erceel)-scoreA: geen overstroming gemodelleerd
G(ebouw)-scoreA: geen overstroming gemodelleerd

OPPERVLAKTES

Perceelgrootte25a 45ca
Bruikbare vloeroppervlakte660 m²
Beschermd volume

FINANCIËLE INFO

Prijs Prij op aanvraag
Kadastraal inkomen2 598 euro

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos