A-locatie Eindhoven Fried Chicken VERKOCHT

Eindhoven VERKOCHT

Overview

Prijs
Eindhoven VERKOCHT
Contactpersoon
Harry van Kamp
Telefoonnummer
085 200 62 45
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Noord-Brabant

Beschrijving

Een variant op de wereld bekende keten ” Kentucky Fried Chicken ”, maar dan toch op een hele eigen unieke wijze, zowel in smaak, menu als inrichting, wordt door uw horeca makelaar ter overname aangeboden.

Dit concept is een snelgroeiende keten en heeft een hoofd kantoor in Gent. Er is geen franchise fee verschuldigd, wel heft men de verplichting tot afname van ingrediënten, kip en verpakkingsmateriaal. Deze zijn ondersteunend voor de uitstraling van het merk en tevens wordt de Halal certificering hierdoor gewaarborgd.

De ligging is werkelijk AAA, gelegen aan de verdiewde stads boulevard De Vestdijk. Dit was ooit een drukke verkeersader maar wordt omgetoverd tot een wandel en voetgangers gebied.

Zaak is piepklein maar dynamiet komt in kleine verpakkingen. Men beschik over 25m2 keuken en binnenresturant gelegenheid, 25m2 kelder en opslagruimte, en 25m2 en in aanbouw zijnd vast overdekt terras. Bij de huur van ongeveer EE 6000 pm zit een inpandige parkeerplaats ingesloten.

De exploitatie vergunning staat toe dat men in de week tot 2 uur en in de weekeindes tot 4am open mag zijn. De clientèle is heel afwisselend en bestaat onder meer uit bioscoop publiek, zaak ligt 100m van theater Pathé,

Hotelgasten die een late avond snack zoeken, zaak ligt langs het NH hotel en op loopafstand van het Pullman hotel, dan zijn is het uitgaanspubliek, de studenten, expats, de halal sector, het winkelend publiek, de voetbal gangers die voor het PSV stadion komen, en er zijn legio stads evenementen zoals GLOW, carnaval, e marathon etc. Kortom, een zaak waar altijd wel wat te doen is, en dan hebben we het nog niet eens over eventuele thuisbezorgd service.

De vraagprijs voor dit uniek stukje Horeca in hartje Eindhoven is EE 275,000

Mocht men de exploitatie in onderhuur willen overnemen staat de huidige exploitant open voor suggesties.

Heeft u een vraagt of wenst u een bezichtiging, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos