Beleggingspand / Horecapand Voorburg VERKOCHT

Voorburg VERKOCHT

Overview

Prijs
Voorburg VERKOCHT
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Voorburg , Zuid Holland

Beschrijving

Uwhorecamakelaar biedt dit zeer gunstig gelegen  horecapand op een A1 locatie in Voorburg ( Zuid Holland ) aan.

BESCHRIJVING :

Op een prachtige A1 locatie in het centrum van Voorburg bevindt zich Pizzeria Il Pomodorro, een zaak van 135 M2 groot met mooie verhoging voor het raam de pizza lijn, achter in de zaak zit de bar met 12 barkrukken, het restaurant telt 42 zitplaatsen, en buiten op het terras ( achter in de tuin) nog eens 60 zitplaatsen, en uiteindelijk voor het bedrijf nog eens 12 zitplaatsen.

De bovenwoning heeft een grote woonkamer ( 75 M2) met een aparte ingang, naast de woonkamer treft u een grote slaapkamer met aansluitend een dak, terras en een badkamer , op de bovenste verdieping treft u  nog 3 slaapkamers.

Achter de bar bevindt zich de ruime keuken en hierachter een ruime opslag van zo,n 55 M2, achter de opslag bevindt zich nog een opslag met een vriescel.

het achterterras is via de achter gelegen parkeerplaats makkelijk te bereiken, tevens komen langs deze weg alle leveranciers binnen.

Naast het gebouw bevindt zich nog een ruime poort, voor in dit geval vuil containers en eventueel fietsen,

HUUR :  Het pand wordt vrij van huur opgeleverd, echter voor beleggers is het mogelijk om het pand met een huurder te kopen

PRIJS : Op Aanvraag ” conform de markt ” .

ADRES : Herenstraat 135, 2271 CD Voorburg

OMZET : Deze onderneming heeft een goede omzet.

ZEKERHEIDSTELLING : Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OPPERVLAKTE :  350 M2

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos