Horecapand / beleggingspand Zeeland €749.000,- k.k.

Zeeland €749.000,-

Overview

Prijs
Zeeland €749.000,-
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Zeeland , Burgh-Haamstede

Beschrijving

Brasserie Mood in Burgh Haamstede, volledig gerenoveerd, centraal gelegen in een toeristische regio met woning erboven wordt u door uwhorecamakelaar te koop aangeboden.
LIGGING: Nabij stranden en populaire bestemmingen, kortom een perfecte investering in een top regio.
Midden in het centrum van Burgh Haamstede is Brasserie Mood gevestigd. Het bedrijf is gesitueerd op de Ring, in het verlengde van de Noordstraat, precies in het hart van de winkel- en horeca-activiteiten.
PRIJS: Schitterende horecapand op een op locatie met een vraagprijs van €749.000 Euro en een zeer recente taxatiewaarde van 785.000 Euro.
CONCEPT: Brasserie Mood is de ideale plek om te ontspannen, te genieten van lekker eten en drinken, en te verblijven in het hart van Burgh Haamstede.
VRAAGPRIJS OVERNAME VAN GOODWILL EN INVENTARIS: € 98.000,-
OMZET: In 2021 was de omzet van het restaurant meer dan €600.000 Euro (Ondanks Corona beperkende maatregelen) en een prachtig bedrijfsresultaat (op aanvraag beschikbaar)!
RENDEMENT: Indien het pand voor belegging gekocht zou worden, wordt het rendement geschat op factor 12
OBJECT: Het object bestaat uit meerdere huisnummer, dus de bovengelegen woning,  naastgelegen souvenirwinkel van ca. 130 m² welke momenteel verhuurd is voor 700,- per maand en uiteraard het restaurant.
Het bedrijf heeft in 2019 een volledige renovatie ondergaan (toiletten, plafonds, vloeren) waarbij ook het interieur geheel vernieuwd is en is voorzien van de nieuwste trendy meubels. Daarnaast is de Brasserie uitgerust met de beste merken apparatuur om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Tevens is de CV installatie vervangen (energielabel A)
ENERGIELABEL: Verschillend A en C
INDELING: Aan de voorzijde en zijkant van de Brasserie is een ruim terras te vinden, dat voorzien is van nieuwe uitschuifbare terrasschermen en een elektrisch zonnescherm dat in 2022 is geïnstalleerd. Hier kun je heerlijk genieten van je maaltijd of een drankje in de buitenlucht.
EERSTE VERDIEPING: Boven de Brasserie bevindt zich een zeer ruime, volledig verbouwde woning met een eigen ingang. Deze woning biedt alle comfort en privacy die je nodig hebt, terwijl je toch midden in het bruisende centrum van Burgh Haamstede verblijft (Energielabel C)
PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 337 m²
VLOEROPPERVLAKTE: ca. 245 m²
 • Brasserie 245 m²
 • Woonhuis 83 m²
 • Winkel 130 m²
BOUWJAAR: 1950
GEMEENTE: Westerschouwen
SECTIE: C
NUMMER: 2491 – 1258
BIJZONDERHEDEN:
 • Burg Haamstede ligt op het eiland Schouwen-Duiveland, waar jaarlijks tussen de 5 en 6 miljoen overnachtingen worden geboekt.
 • Brasserie Mood bevindt zich te midden van bungalowparken die het hele jaar door gasten ontvangen, evenals campings met vaste staanplaatsen.
 • Op Schouwen-Duiveland vind je de grootste stranden van Nederland. Hier komen veel wandelaars, strandliefhebbers en fietsers om te genieten van de prachtige omgeving en natuur.
 • Zierikzee, Renesse en Westerschouwen zijn gemakkelijk bereikbaar met de fiets.
 • Meerdere huisnummers
 • Zeer goede belegging

LEVERING en AANVAARDING: In overleg en huidige staat.

COURTAGE: Met de opdrachtgever is overeengekomen dat koper de courtage dient de bepalen.

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

STAAT VAN HET PAND: Het pand verkeert in zeer goede staat van onderhoud en is eventueel instapklaar voor verhuur en of eigen gebruik., echter wordt het object te koop aangeboden als ”As is, where is”

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos