Horecapand Bocholt (BE) VERKOCHT

Bocholt VERKOCHT

Overview

Prijs
Bocholt VERKOCHT
Type
Beleggingspand
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Provincie Limburg BE , Bocholt

Beschrijving

Dit goed draaiende restaurant is gelegen op de Hamonterweg nummer 185 in Lozen, deelgemeente van Bocholt en dichtbij de Nederlandse grens. Het restaurant is niet alleen zeer succesvol maar is ook gelegen op een prachtige locatie die werd gebouwd in het jaar 1950.
Doorheen de jaren werden er verschillende renovaties gedaan. Gezien de huidige eigenaars pensioengerechtigd zijn, wordt deze zeer goed draaiende zaak verkocht (inboedel eventueel ter overname).

Het geheel beschikt over een goed draaiend restaurant met volledig ingerichte keuken, ruimte voor personeel, met bijkomend een woning (toegankelijk via aparte inkom) en een appartement welk momenteel verhuurd wordt.

RESTAURANT:
Het restaurant heeft een oppervlakte van 300m² en beschikt over:
een verbruikerszaal, een mannen- en vrouwentoilet, een koude- en warme keuken, een aparte inkom voor de tweede verbruikerszaal, een vestiaire, een wasplaats, en een privé toilet en zitplaats.

De keuken is opgedeeld in een koude- en warme keuken en beschikt over professioneel materiaal wat over te nemen is bij de aankoop van dit pand. De keuken heeft een oppervlakte van 60m².

De eerste verbruikerszaal telt 95m² en beschikt over een uitgeruste toog. Door de grote raampartijen aan de voorkant van het pand is hier veel lichtinval aanwezig wat het een zeer aangename ruimte maakt om te vertoeven.

Ook is er een tweede verbruikerszaal aanwezig die te bereiken is via een aparte inkom. Deze telt nog een 30m².

De toiletten zijn bereikbaar via de 2 verbruikerszalen. Het restaurant is voorzien van 2 vrouwen toiletten en 1 mannentoilet.

Tenslotte is hier ook een privé toilet en zitruimte aanwezig voor het personeel, en een kelder voor opslag.

Het restaurant alsook de keuken is volledig ingericht en voorzien van professionele apparaten. Bijkomend beschikt het restaurant over een zeer hedendaagse en gezellig inrichting waarbij de volledige inboedel (meubilair, decoratie, apparatuur, …) ter overname wordt aangeboden (meer info op kantoor).

WOONGELEGENHEID:
Bij het restaurant is er ook een woongelegenheid aanwezig. Deze beschikt over een ruime leefruimte, 2 slaapkamers, een dressing en een moderne badkamer. De totale oppervlakte van het appartement is 153m².

De leefruimte is zeer ruim (82m²) en hier is plaats voor een woonkamer, open keuken en een eetruimte. Ook biedt de leefruimte toegang tot het terras van maar liefst 90m²!

De badkamer heeft een luxueuze uitstraling en is modern ingericht met een ligbad, een inloop douche, een enkele lavabo en een toilet.

APPARTEMENT:
Het appartement is bereikbaar via de trap aan de zijkant van het pand. We komen binnen in de leefruimte die toegang biedt aan de badkamer en de gang met 2 slaapkamers. De totale oppervlakte van het appartement is 81m².

De leefruimte is zeer modern ingericht en deze beschikt over de keuken, de eetkamer en de zitruimte.

De badkamer beschikt over een enkele lavabo, een toilet en een inloopdouche. Deze badkamer is ook modern ingericht zoals de leefruimte.

Bekijk ook zeker dit prachtige pand op ons YouTube-kanaal

INDELING:
-1: kelder
+0: inkomhal, privé zitplaats en toilet, wasruimte, vestiaire, keuken, toiletten, verbruikerszaal 1, verbruikerszaal 2, aparte inkomhal, opslagruimte
+1: Woongelegenheid: leefruimte, 2 slaapkamers, dressing, hal, badkamer, terras. appartement: leefruimte, badkamer, 2 slaapkamers

CONTACT:
Interesse in dit prachtige restaurant met 2 woongelegenheden? Contacteer ons voor al uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan u steeds enthousiast te woord, tot binnenkort?

PLUSPUNTEN:
+ perceeloppervlakte 740m²
+ restaurant met 2 woongelegenheden
+ 300m² restaurant
+ top locatie
+ dichtbij Nederlandse grens
+ veel parkeermogelijkheden
+ vrij van brouwerij

VERNIEUWINGEN:
+ spouwmuurisolatie
+ plafondisolatie 14 cm
+ dakisolatie in appartement (2015)
+ keuken woning vernieuwd 2015
+ 3 aparte elektriciteitsmeters
+ vernieuwd pannendak 1990

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht

DISCLAIMER :  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

CONTACT : voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos