Lunchroom Dilsen-Stokkem Te huur & Te Koop

Overview

Prijs
Dilsen Stokkem BE
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Provincie Limburg BE , Maasmechelen , Dilsen-Stokkem

Beschrijving

Te huur als horecaruimte en Te koop als Beleggingsobject

Dit ruime handelspand met een na de nieuwste moderne snufjes ingericht take away restaurant in het gezellige centrum van Dilsen-Stokkem wordt aangeboden door uwhorecamakelaar.

De handelsruimte is als volgt ingedeeld: Take away restaurant “Motta” met enerzijds een nieuwe keuken voorzien van oven, fornuis, afzuigkap, koelingen, werktafels, friteuse, bakplaat, wastafels en afwasruimte. Anderzijds een modern ingerichte verkoopruimte met een super de luxe koffiemachine, uitgiftebalie, een gezellig zitgedeelte en apart gastentoilet. Daarnaast opslagruimte. Belendend aan het restaurant ligt nog een niet ingerichte handelsruimte, geschikt voor handelsactiviteiten of evt woonst. In de kelder bevinden zich in een dubbele garage de ruime koel- en vriescellen, alsmede een tweetal garages geschikt als opbergruimte en om te parkeren. De garage is vanaf de straat goed bereikbaar voor evt leveringen . Aan de voorkant van het pand is een uitgebreid terras mogelijk.

Oppervlakte begane grond :264 m²

Energie: Aardgas

Duurzaam onderhouden nieuw pand met dubbelglas

Overname:

Er zijn meerdere mogelijkheden:

 1. Overname exploitatie : Verkoop van de exploitatie (inventaris en goodwill). Huur: € 2000,= per maand voorkant pand inclusief 2 onderliggende garages/ berging met koel en vriescel, huurcontract 3,6,9. Vraagprijs inventaris op aanvraag, ook huurkoop mogelijk.
 2. Interesse in pand zonder horeca

a. Verkoop van het onroerend goed van de ingerichte ruimte aan Ter Motten 10 te Dilsen Stokkem + de “vaste”onderdelen van de inventaris en een onderliggende garage met berging.

en/of

b. Verkoop van het onroerend goed van de casco ruimte gelegen aan Schoolstraat 2A.

3. Interesse in pand met horeca

a. Verkoop van het onroerend goed van de ingerichte ruimte aan Ter Motten 10 + de volledige horeca-inventaris + het horecaconcept en een onderliggende garage met berging.

en/of

b. Verkoop van het onroerend goed van de casco ruimte gelegen aan Schoolstraat 2A.

Vraagprijs: info op kantoor

Voor meer informatie kunt u terecht op het nummer 0031611785735 of per mail via [email protected].

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos