Luxe horecapand centrum Dilsen-Stokkem

Overview

Prijs
Dilsen-Stokkem (BE)
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Provincie Limburg BE , Maasmechelen , Dilsen-Stokkem

Beschrijving

Te koop Horecapand ‘Motta’ Dilsen Stokkem

Dit ruime handelspand met een na de nieuwste moderne snufjes ingericht take away restaurant in het gezellige centrum van Dilsen-Stokkem wordt aangeboden door Uwhorecamakelaar.

De handelsruimte is als volgt ingedeeld: Take away en brasserie “Motta” met enerzijds een nieuwe keuken voorzien van oven, fornuis, afzuigkap, koelingen, werktafels, bakplaat, wastafels en afwasruimte met winterhalter vaatwasser. Anderzijds een modern ingerichte verkoopruimte met een super de luxe Franke koffiemachine, uitgebreid kassa-systeem, uitgiftebalie, een gezellig zitgedeelte en apart gastentoilet. Daarnaast opslagruimte. In de kelder bevinden zich in een dubbele garage de ruime koel- en vriescellen. Aan de voorkant van het pand is een uitgebreid terras mogelijk.

Oppervlakte begane grond : 130 m²

Energie: Aardgas

In het pand is een nieuw alarmsysteem, airco die koelt en verwarmt. Ingebouwde sonos en geluidsinstallatie. Er zijn akoestisch geïsoleerde panelen aangebracht. Camerasysteem voor binnen en buiten met 3 camera’s.  

Duurzaam onderhouden nieuw pand met dubbelglas.

Overname:

Verkoop van het onroerend goed van de ingerichte ruimte aan Ter Motten 10 + de volledige horeca-inventaris + het horecaconcept en een onderliggende garage met berging, die ingericht is met een dubbele koel- en vriescombinatie.

Vraagprijs: € 385.000,= k.k.

Voor meer informatie kunt u terecht op het nummer 0031611785735 of per mail via info@uwhorecamakelaar.nl.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos