Subway Hoenderstraat centrum Maastricht VERKOCHT

Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Maastricht VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Maastricht , Limburg

Beschrijving

Beschrijving.

Gelegen op een prachtige zichtlocatie in het centrum van Maastricht, wordt dit bekende afhaalrestaurant ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

De mix van culturen, talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden. Van Noord en Zuid. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht is daarmee een van de meest geliefde bestemmingen voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met afhalen en bezorgen maar ook weten de gasten normaliter de zaak goed te vinden om een heerlijk vers bekende sub / broodje of andere gerecht ter plekke te nuttigen.

De merkstrategie en huisstijl van Subway® zijn geheel vernieuwd om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse gast. De ontwikkeling van het Fresh- Forward concept is wellicht de belangrijkste mijlpaal in de reis van de franchiseformule tot dusver. De Subway® winkelervaring is opnieuw uitgevonden om op deze manier betrokkenheid te creëren bij de hedendaagse consument.

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen dineren in een vernieuwde omgeving. De nieuwe look en feel is aanzienlijk veranderd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan een Subway® restaurant.

Eigenschappen
Subway Hoenderstraat is in december 2019 omgebouwd naar de nieuwe Fresh Forward formule en daarmee klaar voor de toekomst. Met frisse kleuren, nieuwe meubels en moderne digitale menupanels heeft het restaurant een eigentijdse look gekregen. Ondanks het kleine formaat van het restaurant wordt er een goede
omzet gerealiseerd (Covid-19 uitgezonderd). Elke vrijdag staat er een markt in de straat die een enorme aantrekkingskracht op het restaurant heeft en vanuit de ondernemersvereniging worden veel leuke activiteiten ontwikkeld die (extra) klanten trekken.

Omzet potentieel
De jaaromzet in 2020 is dramatisch slecht geweest als gevolg van de Covid-19 pandemie. Met slechts € 241.000,- is deze fors lager dan in 2019 (€ 316.000,-) of 2018 (€ 305.000,-). Deze locatie heeft wel volop potentie om nog verder door te groeien echter is dat in de huidige omstandigheden lastig te beoordelen.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een mooie inloopkoeling.

Type bedrijf: Afhaalrestaurant beroemde Amerikaanse multinationale fastfoodketen

Omzetindicatie: €300.000 per jaar (geen corona)

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Terras aanwezig: Ja, 4 tafels en 12 plaatsen

Aantal verdiepingen: Begane grond commerciële ruimte 30 m2, grote kelder

Parking aanwezig: ja, meer als voldoende gratis parkeren in omgeving

Inventaris: In goede staat en compleet

Leasecontracten: geen

Personeel: geen verplichtingen

Vraagprijs: op kantoor , overname van activa , eventueel overname als franchisenemer (niet verplicht).

Huurbedrag: De huur bedraagt €2250,= ex van btw.

Openingstijden: Dagelijks 09’30-19.00

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Mooie zichtlocatie in centrum en veel gratis parkeren in omgeving
 • Maastricht wordt bezocht door vele toeristen en heeft een hoog potentieel aan studenten
 • Mooi terras
 • Vlakbij markt gelegen
 • Goede omzet met bezorgen en afhaal

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 085 200 62 45 of mailen op info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos