Cafetaria Lelystad VERKOCHT

Lelystad VERKOCHT

Overview

Prijs
Lelystad VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Lelystad , Flevoland

Beschrijving

UwHorecamakelaar biedt met trots een van de bekendste zaken uit Flevoland ter overname aan, deze foodcorner op een geweldige locatie is gesitueerd in een winkelcentrum te Lelystad.

De zaak bestaat al ruim 30 jaar en heeft hier topomzetten gedraaid welke nog verder opgeschroefd zouden kunnen worden door het inzetten van bezorging.

Momenteel is het concept de wat luxere snacks en zelfgemaakte friet met diverse toppings wat ontzettend goed aanslaat, aangevuld met vers gedraaid schepijs.

Met het doorzetten van dit concept kun je prima uit de voeten, maar de locatie leent zich ook prima voor andere concepten.

De zaak is instapklaar, voorzien van alle apparatuur en heeft een mooi terras voor de deur, dus de sleutel in ontvangst nemen en knallen maar.

Omzetindicatie: Op aanvraag

Vraagprijs: verkocht

Huurprijs: €1800,- per maand excl btw

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact op via: Info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos