Prachtig huiskamerrestaurant & fine – dining hotspot in Maastricht

Amby Maastricht

Overview

Prijs
Amby Maastricht
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Maastricht , Limburg

Beschrijving

Gelegen in het centrum van het mooie kerkdorpje Amby in Maastricht, wordt dit bekende stijlvolle huiskamer-restaurant met ruim prachtig binnenterras ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

In de supergezellige wijk “AMBY’ gelegen aan de poort van het Limburgse heuvellandschap vind je nieuwe en hippe concepten zowel in de gastvrijheidssector als in de retail. Het winkelcentrum van Amby is inmiddels ontdekt door veel locals, maar ook dagjesmensen, toeristen, fietsers en wandelaars.

Het bedrijf bevindt zich in een schitterend mergelpand aan de doorgaande weg in Amby. Het pand is gevestigd in de oude ‘Heren’ – boerderij van Amby. Er zijn vele redenen om een feest te houden en evenveel redenen om dat ook juist in deze horecazaak te houden. Hiervoor staan enkele sfeervolle ingerichte ruimtes ter beschikking en indien het weer het toelaat kan de grote binnenplaats gebruik gemaakt worden.  Bij minder goed weer geeft de open haard in de voorkamer net dat beetje extra dat voor een gezellige ambiance zorgt. 

Op de benedenverdieping van de zaak treft u een oude gewelvenkelder aan. Deze ruimte is geschikt voor een gezelschap van maximaal 25 personen. De sfeervol ingerichte ruimte kan voor meerdere gelegenheden gebruikt worden. 

De mix van locale bevolking, toeristen, zakelijk verkeer, verschillende talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden.

Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht een van de meest geliefde bestemmingen in Zuid-Nederland voor een dagje shoppen, een weekendje samen, wandelen, fietsen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met een divers cliënteel die de zaak goed vinden vanwege zijn heerlijke variëteit aan top opgemaakte gerechten. De zaak staat bekend en is twee keer uitgeroepen als leukste restaurant van Maastricht. Steeds spelen de gastheer en gastvrouw in om de huidige trends.

De merkstrategie en huisstijl van deze zaak zijn geheel vernieuwend om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse gast. 

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen dineren in een stijlvolle, maar ook authentieke omgeving. De look en feel is aanzienlijk verbeterd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan dit restaurant. Daarnaast is gastheerschap van de eigenaren, snelheid een belangrijke pijler van dit restaurant op de markten.

Daarnaast is Maastricht bekend van de vele evenementen die er georganiseerd worden, zoals oa. het preuvenemint, André Rieu en het Jeker jazz festival.

Omzet potentieel
Deze locatie heeft wel volop potentie. Het is ideaal als fine-dining locatie, maar ook vele andere concepten kunnen hier gerealiseerd worden.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een mooie keuken.

Type bedrijf: Stijlvol ingericht Huiskamer restaurant 

Omzetindicatie: Op aanvraag

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Couvert: 24 tafels en 75 stoelen

Terras aanwezig: Ja, Er is een voorterras en prachtig binnenterras op de ‘court’. 29 tafels en 80 stoelen. Geen precariorechten.

Aantal verdiepingen: Begane grond restaurant ruimte 150 m2 met barruimte, keuken, toiletgroep en gewelvenkelder.

Parking aanwezig: ja, meer als voldoende gratis parkeerplaatsen in omgeving

Inventaris: In goede staat en compleet

Brouweijcontract: Afname Gulpener

Personeel: 2 personeelsleden, overname bespreekbaar

Vraagprijs: Op aanvraag

Huurbedrag: De huur bedraagt €2.900, = exclusief btw.

Openingstijden: Wo-zo vanaf 12’00

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Prachtig mergelpand en mooie zichtlocatie in AMBY, Maastricht
 • Maastricht wordt bezocht door steeds meer toeristen en heeft een hoog potentieel aan lokale bevolking
 • Ideaal voor fine dining, maar vele andere concepten zijn hier mogelijk.
 • Leukste restaurant van Maastricht
 • Stijlvol en authentiek ingericht
 • Groot eigen klantenbestand
 • Goede omzet ook na Covid 19

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 0611785735 of mailen op igor@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos