Succesformule FOMO Almere VERKOCHT

Almere VERKOCHT

Overview

Prijs
Almere VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Almere , Flevoland

Beschrijving

Omgeving en functie:

Unieke kans om in hartje centrum van Almere een mooie splinternieuwe horeca afhaal en bezorglocatie over te nemen. Op dit moment is hier de succesformule FOMO gevestigd, misschien wel het lekkerste afhaalrestaurant van Almere, gelet op de korte tijd dat zij open zijn en de recensies op de diverse site.

Centraal in het land op steenworp afstand van Amsterdam, ’t Gooi en Lelystad ligt de gewilde groeikern Almere. Een geliefde gemeente met meer dan 200.000 inwoners. Sinds twee jaar is de huidige eigenaar actief in deze zaak. De zaak is pas kort open, volledig gerenoveerd en heeft een goede omzet. Er zit nog heel veel extra potentieel in. Juist door corona en met name de maatregelen, zijn afhaal en bezorgzaken zeer populair en in trek. Nauwelijks last van de maatregelen en het bestellen en bezorgen van maaltijden wordt meer en meer gemeengoed. Wat er ook gebeurt aankomende herfst en winter, met deze zaak heeft u goud in handen.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd op de begane grond van een groot, hoe kan het ook anders, nieuwbouw appartementen complex gevestigd aan de makelaarstraat 2 in Almere. Op de begane grond zijn diverse bedrijven gevestigd. De staat van het pand is uitermate goed en voldoet aan de laatste standaarden. In de omgeving komt wonen, werken en winkelen bij elkaar in het hart van Almere.

Het grote voordeel is dat de locatie zeer goed bereikbaar is als uitvalsbasis voor bezorgdiensten. Er wordt op dit moment gebruik gemaakt van volledige uitbesteding aan thuisbezorgd. Het is natuurlijk mogelijk om alles in eigen beheer te gaan doen of bijvoorbeeld de bezorging in eigen beheer te nemen en het bestellen via thuisbezorgd te laten verlopen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De doelgroep bestaat oa uit een divers publiek en met name liefhebbers van oa verse pizza’s bestellen hier graag. Wonend, winkelend en werkend publiek behoren tot de doelgroep. De huidige openingstijden zijn van 14:00uur – 22:00uur. Alle dagen geopend met uitzondering van de dinsdag. Het grote voordeel van deze locatie is dat werkelijk ieder type afhaalrestaurant zich hier zou kunnen vestigen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat er wisselende keukens gevoerd kunnen worden of ieder willekeurig concept dan ook. Een grote mate van flexibiliteit dus. Sushi, Surinaams, Indonesisch, Mexicaans, Italiaans, Spaans zijn zomaar wat voorbeelden die hier een uitstekende uitvalsbasis kunnen maken. Ook geschikt dus voor bijv een dark kitchen concept, wat momenteel zeer hip en populair is.

Met recht een toplocatie met uitstekende afwerking.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van de top A-locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris, goodwill, naam en merkdragen van de exploitatie. Het staat de overnamekandidaat vrij om een ander concept/naam te voeren. Er zijn afgelopen half jaar diverse investeringen gedaan om de locatie helemaal klaar te maken voor de toekomst.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 50 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 50 m2 uit te breiden tot ongelimiteerd

Aantal zitplaatsen: nvt, 2 statafels

Terras aanwezig: Nee, wellicht mogelijk via gemeente Almere

Vergunning: Conform huurcontract bestemming horeca 1 en 2

Staat: voldoet aan de laatste eisen en normen

Concept: Afhaal en bezorgrestaurant

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris  : € 45.000,-

Huur: € 2.288,- incl Btw en incl €300,- servicekosten

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Exploitatie vergunning conform huurcontract

bestemming horeca 1 & 2 Maaltijdwinkel voor

afhaal en bezorgen

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een buitenkans om een instapklaar bezorg en afhaalrestaurant te betrekken

Op deze locatie zijn legio horecaformules te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in zeer goede staat en is gelegen in één van de meest drukke regio’s van Nederland. De doelgroep is heel divers met een reikwijdte naar de diverse wijken in Almere naast het Centrumgebied.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top A-locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar voor regio Utrecht e.o.

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos