Meipoortstraat 60 & 60a 6981 DL Doesburg VERKOCHT

Beleggingspand VERKOCHT

Overview

Prijs
Beleggingspand VERKOCHT
Type
Beleggingspand
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Gelderland , Doesburg

Beschrijving

Woon – werkpand / beleggingsobject gelegen op één van de beste locaties in het historisch centrum van Doesburg wordt door uwhorecamakelaar te koop aangeboden.

BELEGGING: De bovengelegen woning(en) zijn verhuurd, begane grond kan ook verhuurd opgeleverd worden, informatie omtrent de huuropbrengsten uitsluitend op aanvraag.

LIGGING: prachtige binnenstad met Restaurants, winkels, musea, ateliers en stadspark in de directe omgeving.

INDELING:

Begane grond: winkelruimte/ café hier vindt u een ruime horeca/winkelruimte met aangrenzende ruimtes bestaande uit professionele keuken en gescheiden toilet groepen. Achterin het pand bevindt zich nog een riante zaal met een net afgewerkte buitenruimte. Deze zaal en buitenruimte kunnen eventueel nog worden omgeturnd tot extra woonruimte.

1ste verdieping
Via de vaste trap bereikt u de hal en hier bevinden zich drie deuren. Een deur verschaft direct toegang tot het dakterras. Een deur is van het appartement gelegen op de 1e verdieping en een deur leidt u naar de bovengelegen studio.

Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een lichte woonkamer door de vele ramen en geeft een mooi uitzicht op het monumentale pand aan de overkant van de weg. Het appartement beschikt over een compacte open keuken. Via twee authentieke openslaande deuren komt u in de slaapkamer met hemelraam. Aangrenzend aan de slaapkamer bevind zich de badkamer met douche, wasbak en toilet.

2de verdieping
Mooie ruime studio met dubbele dakkapellen aan beide zijdes. De studio beschikt over een separate badkamer met douche, wasbak en toilet. Ook beschikt de studio over verrassend veel bergruimte onder de schuine zijdes van het dak.

BIJZONDERHEDEN & MOGELIJKHEDEN:
Gunstig gelegen zichtlocatie voor werk en wonen
Gemeentelijk monument
Appartement en studio al verhuurd
Mogelijkheid tot verhuren horeca/winkelruimte
Mogelijkheid tot creëren extra woning

AANVAARDING:
Per direct.

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Plattegrond

Lokatie

Andere objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Verkocht
Horeca overname
Veenendaal €105.000,-
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos