Beste Grieks restaurant van Hasselt

Grieks Restaurant Hasselt

Overview

Prijs
Grieks Restaurant Hasselt
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Provincie Limburg BE , Hasselt

Beschrijving

Omgeving en functie:

Dit is letterlijk en figuurlijk een buitenkans. Dit soort pareltjes komen niet vaak in de verkoop. Dit super gelegen hoekpand aan de kleine ring in Hasselt met dit Griekse Restaurant, dat veel naamsbekendheid heeft wordt met trots aangeboden door Uwhorecamakelaar.

Je hebt hier twee vliegen in een klap , een prachtig trendy Grieks restaurant in een prachtig hoekpand op de kleine ring in Hasselt en aangrenzend een zeer rendabel pita Gyros afhaalrestaurant. De kleine ring is een drukbezochte doorlooproute richting oa. het kolonel Dusartplein en het centrum. Op het plein worden jaarlijks verschillende belangrijke evenementen georganiseerd van de jeneverfeesten tot jaarlijkse kerstmarkt. Tevens is er twee keer week markt. Belangrijk is dat er meer als genoeg parkeerplaatsen zijn op loopafstand. Deze locatie leent zich voor veel verschillende concepten.

Sinds een aantal jaar baten de huidige eigenaren de zaak met passie uit. Het eten is van uitmuntende kwaliteit, uitdagend en wordt met veel zorg bereid. Het heeft een typische Griekse uitstraling en ze willen zich profileren door kwaliteit, creëren van een goede sfeer, een mooi en gezellig restaurant, persoonlijke service en een breed assortiment. Een restaurant waar je gezellig kan vertoeven en genieten van een heerlijke Griekse keuken. Is het zonnig weer? Dan kan je uiteraard ook relaxen op het zonneterras.

In de zijvleugel is de afhaal pita Gyros en gespecialiseerd in take-way met heerlijke verse Griekse gerechten. Dit levert dagelijkse extra inkomsten op en is aangrenzend aan de restaurant keuken.

Het pand bestaat uit op de begane grond een grote gezellige restaurant-ruimte, prachtige rustieke bar, afhaaltoog, professionele keuken, afwasruimte en een opslagkelder. Op de eerste verdieping zijn ook veel zitplaatsen in een mooie restaurantruimte , een ruimte voor groepen en een toiletruimte. Op de tweede verdieping is een groot appartement van 100 m2 met 3 slaapkamers, keuken, een nieuwe badkamer en een grote living.

Doelgroep:

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. De plaatselijke bewoners en de toeristen en dagjesmensen weten dit restaurant al jaren moeiteloos te vinden. Daarnaast wordt dit restaurant door mensen van heide en ver bezocht en ook de impuls van de studenten is zeer interessant. Omzet dus gegarandeerd.

Met recht een toplocatie in de een geweldig mooie omgeving , met verschillende mogelijkheden en veel omzetpotentieel.

Overnamemogelijkheid:

Overname van aandelen. Ook overname van het handelsfonds is bespreekbaar. Vraagprijs overname aandelen: Info op kantoor

Object informatie:

Totale oppervlakte: 300 m2

Oppervlakte keuken: 50 m2

Zitplaatsen binnen : 150

Zitplaatsen terras: 20

Vergunning: Bestemming horeca

Staat: voldoet aan alle eisen en normen

BIJZONDERHEDEN:

 • Uitstekende zichtlocatie met zonneterras
 • Geschikt voor allerlei concepten
 • Instapklaar, up-to-date interieur
 • Google reviews zeer hoog 4,8/5
 • AA1 locatie

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris : Info op kantoor, Aandelen overdracht bespreekbaar.

Huurprijs : € 4.000,= per maand.

Pand: Het is mogelijk het pand ook te kopen, Pand zit in een vennootschap. Overname van aandelen bespreekbaar. Meer info op kantoor

Omzetindicatie : € 400.000,=

Verplichtingen: Leasecontract Rombouts

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om een perfect afgewerkte zeer goed renderend restaurant op een A1 locatie te bemachtigen in Hasselt.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top-locatie te bezichtigen.

Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Reageer uitsluitend via e-mail op info@uwhorecamakelaar.nl of bellen op 0031611785735.

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Amsterdam VERKOCHT
Horeca overname
Centrum Enschede VERKOCHT

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos