Horecapand – Beleggingspand Weebosch – Bergeijk €429.900,– k.k.

Bergeijk €429.900,- k.k.

Overview

Prijs
Bergeijk €429.900,- k.k.
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Bergeijk , Noord-Brabant

Beschrijving

Dit prachtige horecapand, gelegen in de dorpskern van het toeristisch dorpje Weebosch, gemeente Bergeijk wordt met trots aangeboden door Uwhorecamakelaar.

OMSCHRIJVING:

In het horecapand is gevestigd: Cafetaria Eethuys Het Kroontje. Deze horecazaak is gevestigd in de voormalige boerderij gelegen aan de doorgaande weg van Bergeijk richting Eersel en Luyksgestel in de dorpskern van Weebosch, een kerkdorp van de gemeente Bergeijk, een zeer toeristische gemeente met diverse campings, bezienswaardigheden, schitterende natuur en zijn uitgestrekte bossen van de Cartierheide en de Peelse Heide met vele fiets- en wandelroutes in de Brabantse Kempen en in nabijheid van de Belgische grens.

De cafetaria heeft hoofdzakelijk een afhaalfunctie voor het afhalen van frites, snacks, belegde broodjes, schotels en pizza’s. De cafetaria wordt het gehele jaar goed bezocht door de plaatselijke inwoners. Ook bezorgd het bedrijf in de directe omgeving maaltijden aan huis welke via thuisbezorgd.nl bestelt kunnen worden. Het naastgelegen eethuis ademt een knusse en gemoedelijke sfeer uit welke plaats biedt aan circa 50 gasten. Hier kan de gast terecht om een lekker hapje te eten uit de menukaart bestaande uit onder andere diverse vlees- en visschotels, pasta’s, salades en pizza’s. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een zonnig terras welke plaats biedt aan circa 40 gasten waar het in de zomermaanden heerlijk toeven is. Achter de cafetaria bevindt zich een ruime bedrijfskeuken, afwaskeuken, magazijnruimte en buitenopslag met koel- en vriescel. Middels een interne opgang is de bovenwoning te bereiken welke beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en toilet en een woonkamer.

LIGGING:

Gelegen aan een doorgaande weg in de dorpskern van Weebosch, een zeer toeristisch kerkdorp van de gemeente Bergeijk.

PARKEREN:

Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

PERSONEEL:

Volgens opgave van verkoper geen overname van personeel.

INVENTARIS/GOODWILL:

Overname van Goodwill-inventaris is bespreekbaar.

VERPLICHTINGEN:

Volgens opgave van verkoper rusten er geen verplichtingen op het bedrijf ten aanzien van een brouwerij, speelautomaten of leveranciers.

OPENINGSTIJDEN:

Woensdag t/m vrijdag van 15.00 – 20.00 uur Zaterdag en zondag van 12.00 – 20.00 uur Maandag en dinsdag: gesloten In het hoogseizoen in de zomer ruimere openingstijden.

REGISTERGOED:

Het betreft hier de verkoop van het handelspand met een prima rendement.

Het registergoed betreft een voormalige langgevelboerderij boerderij en beschikt over een cafetaria met eethuis op de begane grond met terras, erf en tuin en een onzelfstandige bedrijfswoning op de bovenverdieping. De huurprijs voor het bedrijfsgedeelte op de begane grond bedraagt thans € 1.750,00 excl. btw per maand en € 500,00 (niet-belast) voor de onzelfstandige bedrijfswoning op de bovenverdieping.  De vraagprijs van het registergoed bij verkoop bedraagt € 429.900,00 K.K.

DISCLAIMER : Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op Tel : +31 611785735  of E-mail : igor@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos