Brasserie grens Eijsden / Voerstreek VERKOCHT

Eijsden VERKOCHT

Overview

Prijs
Eijsden VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Verkocht
Lokatie
Nederland , Eijsden , Limburg

Beschrijving

Gelegen in het idyllische Limburgse landschap en op de doorgaande weg naar de toeristische Voerstreek, wordt dezen al zeer bekende brasserie met trots ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

De mix van lokale bevolking, toeristen maar ook zakelijk verkeer, verschillende talen en smaken maakt van brasserie de Grens een pareltje in dit gebied met het beste van beiden.

De Voerstreek is een plaats die je moet bezoeken. Vlakbij de grens met Nederland en Duitsland ligt deze zeer toeristische plekpleister in één van de mooiste streken van België.

Withuis ligt letterlijk op de grens en midden in het mooie Limburgse landschap en is daardoor ook zeer geschikt is voor een weekendje weg of een dagje uit.

En dat is te merken want wanneer je de parkeerplaatsen rondom brasserie De Grens bekijkt staat het vrijwel dagelijks vol met auto’s uit Nederland, Duitsland en België.

Maar de toeristen en dagjesmensen komen natuurlijk niet voor niets naar deze regio. Niet alleen omdat het zo lekker dichtbij is, nee Withuis en de Voerstreek hebben wel degelijk veel te bieden en te zien.

In het midden van de grens, naast de grenspaal vind je brasserie De Grens met een terras dat bij opening gelijk vol stroomt. De brasserie wordt uitgebaat door een Nederlands stel en zijn zeer succesvol.

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met een divers cliënteel die de zaak goed vinden vanwege zijn heerlijke variëteit aan smaakvolle gerechten. Steeds spelen de gastheer en gastvrouw in om de huidige trends.

De look en feel is aanzienlijk verbeterd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan dit restaurant. Daarnaast is gastheerschap van de eigenaren, snelheid een belangrijke pijler van deze brasserie op de markten.

Eigenschappen
Ondanks de nog maar recente overname worden er zeer goede
omzetten gerealiseerd (gestart in Covid-19 periode). Daarnaast is brasserie De Grens bekend van de vele evenementen, avonden met live muziek etc. die er georganiseerd worden.

Inventaris
De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een mooie nieuwe keuken.

Deze locatie heeft wel volop potentie om nog verder door te groeien. Zeker met het bijliggende zaaltje.

Type bedrijf: Familie brasserie, stijlvol ingericht en sfeervol.

Omzetindicatie: €400.000,= per jaar

Onroerend goed waarde: Pand is niet te koop

Brasserie de Grens voert in de zomer een groot , druk bezocht terras met ca 80 plaatsen. Achter in de zaak i s er een mooi ingerichte zaal voor ca 50 personen. Ook heeft brasserie De Grens een eigen parkeerplaats.

Couvert: 80 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja, 20 tafels en 80 plaatsen

Parking aanwezig: ja, meer als voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein

Inventaris: In goede staat en compleet

Brouwerijcontract: Geen, afnameplicht Heineken, jaarlijks opzegbaar

Personeel: 2 , geen overnameverplichtingen

Vraagprijs: € 97.000,=

Huurbedrag: De huur bedraagt €3400,= (inclusief btw). Deze huur is ook inclusief 2 bovenliggende verhuurde appartementen. Dus 2 x € 700,= gaat er nog vanaf. Netto ca € 1500 voor de horecazaak.

Openingstijden: dagelijks ma 13-22, di-zo 11-22

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Mooie zichtlocatie grens Withuis (Eijsden) / Voerstreek
 • Dit gebied wordt bezocht door steeds meer toeristen en heeft een hoog potentieel
 • Super gelegen terras
 • Stijlvol ingericht
 • Eigen klantenbestand
 • Goede omzet, lage huur

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 0611785735 of mailen op igor@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos