BUITENKANS Hotspot centrum Hasselt NU VERLAAGD NAAR € 70.000,= (onderhandelbaar)

Hasselt Kolonel Dusartplein

Overview

Prijs
Hasselt Kolonel Dusartplein
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Provincie Limburg BE , Hasselt

Beschrijving

Omgeving en functie:

Dit is letterlijk en figuurlijk een buitenkans. Dit soort pareltjes komen niet vaak in de verkoop. Dit prachtige hip & trendy ingerichte restaurant op ‘het’ plein van Hasselt wordt met trots aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

Je hebt hier twee vliegen in een klap , een prachtig trendy restaurant/ brasserie op het kolonel Dusartplein en een zeer rendabele pasta afhaalbar op de Badderijstraat ligt. De badderijstraat is een drukbezochte doorlooproute richting oa. de zuivelmarkt en het centrum. Op het plein worden jaarlijks verschillende belangrijke evenementen georganiseerd van de jeneverfeesten tot jaarlijkse kerstmarkt. Tevens is er twee keer week markt. Daarnaast is het plein bekend om zijn nachtleven , waar de studenten in Hasselt veelvuldig te vinden zijn. Belangrijk is dat er meer als genoeg parkeerplaatsen zijn op loopafstand. Deze locatie leent zich voor veel verschillende concepten.

Sinds een aantal jaar baten de huidige eigenaren de zaak met passie uit. Het eten is van uitmuntende kwaliteit, uitdagend en wordt met veel zorg bereid. Ze willen zich profileren door kwaliteit, creëren van een goede sfeer, een mooi en gezellig terras, persoonlijke service en een breed assortiment. Een hip & trendy restaurant waar je gezellig kan vertoeven en genieten van een heerlijke keuken. Is het zonnig weer? Dan kan je uiteraard ook relaxen op het uitgebreide zonneterras.

Amici is de afhaal pastabar en gespecialiseerd in take-way met heerlijke verse pasta’s. Dit levert dagelijkse extra inkomsten op en is aangrenzend aan de restaurant keuken.

Het pand bestaat uit op de begane grond een grote gezellige restaurant-ruimte, prachtige trendy bar, afhaaltoog, professionele keuken, afwasruimte en een opslagkelder. Op de eerste verdieping zijn ook zitplaatsen , ruimte voor groepen en een toiletruimte. Op de tweede verdieping zijn nog ruimtes met opslag en een bureel.

Doelgroep:

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. De plaatselijke bewoners en de toeristen en dagjesmensen weten dit restaurant al jaren moeiteloos te vinden. Daarnaast wordt dit restaurant door mensen van heide en ver bezocht en ook de impuls van de studenten is zeer interessant. Omzet dus gegarandeerd.

Met recht een toplocatie in de een geweldig mooie omgeving , met verschillende mogelijkheden en veel omzetpotentieel.

Overnamemogelijkheid:

Overname van aandelen. Ook overname van het handelsfonds is bespreekbaar. Vraagprijs overname aandelen € 225.000,-

Object informatie:

Totale oppervlakte: 300 m2

Oppervlakte keuken: 30 m2

Zitplaatsen binnen : 100

Zitplaatsen terras: 75

Vergunning: Bestemming horeca

Staat: voldoet aan alle eisen en normen

BIJZONDERHEDEN:

 • Uitstekende zichtlocatie met uitstekend terras
 • Geschikt voor allerlei concepten
 • Instapklaar, up-to-date interieur
 • Google reviews zeer hoog 4,8/5
 • AA1 locatie

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris : Info op kantoor

Huurprijs : in overleg

Omzetindicatie : € 800.000,=

Verplichtingen: Afname drankenleverancier

Aanvaarding: Zo spoedig mogelijk

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om een perfect afgewerkte zeer goed renderend restaurant op een A1 locatie te bemachtigen in Hasselt.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top-locatie te bezichtigen.

Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Reageer uitsluitend via e-mail op info@uwhorecamakelaar.nl

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos