Centrum Valkenburg VERKOCHT

Valkenburg VERKOCHT

Overview

Prijs
Valkenburg VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Valkenburg , Limburg

Beschrijving

Te huur als horecaruimte of winkelruimte & Concept Fotostudio met inventaris ter overname

Iedereen kent deze fotostudio. Een begrip in Valkenburg en ver daarbuiten.

Deze uitstekende locatie wordt met trots aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl

Ligging:

A1 hoeklocatie op het bekendste en gezellige horecaplein: het Grendelplein in Valkenburg. Dit plein heeft enorme traffic en is op loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg.

Horeca invulling:

Dit pand is uitermate geschikt voor een Take away restaurant : IJssalon, Donuts, Poke bowl, Sushi of andere concepten zouden hier perfect passen.

Detailhandel invulling:

Tevens is dit pand ook geschikt voor alle detailhandel invullingen. Voorbeelden als souveniershop, delicatessenzaakjes of andere concepten zijn hier zeker een optie.

Fotostudio invulling:

Van oudsher is hier de bekende fotostudio AB gevestigd. Zij hebben een enorme naam gecreëerd in de laatste 25 jaar in Valkenburg en ver daarbuiten. Het is mogelijk om het concept en inventaris over te nemen.

De handelsruimte is als volgt ingedeeld: Mooie zichtlocatie met veel glas. Er is een serre/ winkelruimte met balie en achterin is de ruime fotostudio. Verder is er een toiletruimte, opslagruimte, kelder en een keuken. Er is geen terras mogelijk aan de voorkant.

Oppervlakte Begane grond :125 m² Kelder : 60 m2

Energie: Aardgas

Duurzaam onderhouden pand met dubbelglas

Overname:

Er zijn meerdere mogelijkheden:

 1. Overname exploitatie : Verkoop van de exploitatie Fotostudio AB met volledige klantenbestand, de inventaris en het concept . Vraagprijs: € 60.000,= Huur pand: € 2950,= per maand
 2. Huur overname: De huur bedraagt € 2950,= per maand exclusief BTW. De volledige inventaris wordt separaat verkocht. Vraagprijs : € 15.000,=

Verdere info op kantoor

Voor meer informatie kunt u terecht op het nummer 0031611785735 of per mail via info@uwhorecamakelaar.nl.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos