Burgerlijk Maastricht Centrum VERKOCHT

Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Maastricht VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Verkocht
Lokatie
Nederland , Maastricht , Limburg

Beschrijving

Beschrijving.

Gelegen in het superhippe en drukbezochte Wyck in het centrum van Maastricht, wordt dit bekende stijlvolle restaurant ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

De mix van locale bevolking, toeristen, zakelijk verkeer, verschillende talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden.

In de supergezellige wijk “WYCK’ gelegen vanaf het station tot aan de maas vind je de meest nieuwe en hippe concepten zowel in de gastvrijheidssector als in de retail. De historische binnenstad is inmiddels ontdekt door veel toeristen gezien de komst van een aantal grote nieuwe hotels. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht een van de meest geliefde bestemmingen in Zuid Nederland voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met een divers cliënteel die de zaak goed vinden vanwege zijn heerlijke variëteit aan Hamburgers en andere prachtig opgemaakte gerechten. De zaak staat bekend als het beste hamburgerrestaurant van Maastricht. Steeds spelen de gastheer en gastvrouw in om de huidige trends, zoals veganistische gerechten.

De merkstrategie en huisstijl van deze zaak zijn geheel vernieuwend om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse gast.

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen dineren in een vernieuwde omgeving. De look en feel is aanzienlijk verbeterd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan dit restaurant. Daarnaast is gastheerschap van de eigenaren, snelheid een belangrijke pijler van dit restaurant op de markten.

Eigenschappen
Ondanks het kleinere formaat van het restaurant wordt er een zeer goede
omzet gerealiseerd (Covid-19 uitgezonderd). Vanuit de ondernemersvereniging worden veel leuke activiteiten ontwikkeld die (extra) klanten trekken. Daarnaast is Maastricht bekend van de vele evenementen die er georganiseerd worden, zoals oa. het preuvenemint, André Rieu en het Jeker jazz festival.

Omzet potentieel
De jaaromzet in 2020 is natuurlijk minder geweest als gevolg van de Covid-19 pandemie. Deze locatie heeft wel volop potentie om nog verder door te groeien echter is dat in de huidige omstandigheden lastig te beoordelen.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een mooie open keuken.

Type bedrijf: Stijlvol ingericht Hamburger restaurant

Omzetindicatie: €620.000 per jaar (geen corona)

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Couvert: 16 tafels, 42 plaatsen

Terras aanwezig: Ja, 5 tafels en 12 plaatsen

Aantal verdiepingen: Begane grond restaurant ruimte 80 m2 met spoel en open keuken en kelder

Parking aanwezig: ja, meer als voldoende gratis parkeren in omgeving

Inventaris: In goede staat en compleet

Brouweijcontract: Afname Gulpener

Personeel: geen verplichtingen

Vraagprijs: Info op kantoor

Huurbedrag: De huur bedraagt €2750,= exclusief btw.

Openingstijden: Wo-zo 12’00-20’30

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Mooie zichtlocatie in Wyck, centrum Maastricht
 • Maastricht wordt bezocht door steeds meer toeristen en heeft een hoog potentieel aan lokale bevolking
 • Beste Hamburgertent van Maastricht
 • Stijlvol ingericht
 • Groot eigen klantenbestand
 • Goede omzet ook in Covid 19 lockdown met bezorgen en afhaal

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 0611785735 of mailen op igor@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos