Frituur Sittard VERKOCHT

Sittard VERKOCHT

Overview

Prijs
Sittard VERKOCHT
Contactpersoon
Igor Schäfer
Telefoonnummer
085 200 62 45
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Verkocht
Lokatie
Nederland , Sittard-Geleen , Limburg

Beschrijving

Cafetaria Frituur, zeer gunstig gelegen naast de AH in Sittard, met aparte keuken en toilet, zit gedeelte en terras, dit object wordt ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl

LIGGING: Cafetaria frituur Elvira Sittard, goedlopende frituur op loopafstand van het van Sittard vlakbij het stadion van Fortuna Sittard en naast de Albert Heijn. Sittard een stad met een groot aanbod aan horeca.

Het centrum is altijd gezellig en drukbezocht geweest. De frituur ligt al enkele decennia op deze strategisch perfecte plaats.

Sittard-Centrum omvat de binnenstad van Sittard. Hieronder valt het gehele gebied binnen de voormalige middeleeuwse stadsomwalling inclusief de direct omliggende omgeving. Dit laatste omvat de voormalige schootsvelden, het terrein van het voormalige Maaslandziekenhuis en de buurten de Voorstad, het Stationskwartier, de Linde en het Drakenveld.

De binnenstad wordt aan alle kanten omsloten door stedelijke bebouwing, behalve aan de oostelijke zijde, waar het natuurgebied de Kollenberg is gelegen. Met de klok mee wordt Sittard-Centrum omsloten door de wijken Overhoven, Baandert en Stadbroek in het noorden, Vrangendael en het buitengebied in het oosten, Kollenberg-Park Leyenbroek en Ophoven in het zuiden en Limbrichterveld in het westen.

Door de binnenstad lopen twee waterlopen, de Geleenbeek en de Molenbeek. Deze zijn allebei deels overkluisd. Aan de noordzijde van het historisch stadscentrum is ook het water teruggebracht in de stadsgrachten. (Zie ook: Vestingwerken van Sittard).

In de omgeving wonen veel tweeverdieners met kinderen.

VRAAGPRIJS OVERNAME VAN GOODWILL & INVENTARIS: VERKOCHT

PARKEREN: De frituur heeft een zeer goede zicht locatie. Aankleden met een mooi terras is dan ook top op deze locatie. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op loopafstand.

HUURPRIJS: De jaarlijkse huurprijs bedraagt OP AANVRAAG

OMZETINDICATIE: Jaarlijks omzet bedraagt ca. OP AANVRAAG

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht. tel: 0031 6 11 78 57 35

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos