A1 TOP Locatie Maastricht met terras

Centrum Maastricht

Overview

Prijs
Centrum Maastricht
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Maastricht , Limburg

Beschrijving

Beschrijving.

Gelegen in het superhippe, oud-historische en drukbezochte centrum van Maastricht, wordt deze bekende brasserie / restaurant ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.

De mix van locale bevolking, toeristen, zakelijk verkeer, verschillende talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden.

Op loopafstand van het supergezellige Onze Lieve Vrouwenplein en de koestraat gelegen aan de maas en vlakbij de uitgang van de OLV parking, vind je de meest nieuwe en hippe concepten zowel in de gastvrijheidssector als in de retail. De historische binnenstad is inmiddels ontdekt door veel toeristen gezien de komst van een aantal grote nieuwe hotels. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht een van de meest geliefde bestemmingen in Zuid Nederland voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met een divers cliënteel die de zaak goed vinden vanwege zijn heerlijke variëteit aan hoog kwaliteits- en andere prachtig opgemaakte gerechten. De zaak staat bekend om zijn variëteit aan speciaalbieren. Steeds speelt de gastheer in om de huidige trends, zoals vegetarische en veganistische gerechten.

De merkstrategie en huisstijl van deze zaak zijn geheel vernieuwend om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse gast.

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen dineren in een vernieuwde omgeving. De look en feel is aanzienlijk verbeterd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan deze brasserie / restaurant. Daarnaast is gastheerschap van de eigenaar, snelheid een belangrijke pijler van dit restaurant op de markten.

Eigenschappen
Ondanks het kleinere formaat van het restaurant wordt er een zeer goede
omzet gerealiseerd (Covid-19 uitgezonderd). Vanuit de ondernemersvereniging worden veel leuke activiteiten ontwikkeld die (extra) klanten trekken. Daarnaast is Maastricht bekend van de vele evenementen die er georganiseerd worden, zoals oa. het preuvenemint, Carnaval en André Rieu en het cultuur festival.

Omzet potentieel
De jaaromzetten in 2020 en 2021 zijn natuurlijk minder geweest als gevolg van de Covid-19 pandemie. Deze locatie heeft wel volop potentie om nog verder door te groeien echter is dat in de huidige omstandigheden lastig te beoordelen.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een mooie keuken op de etage met een lift.

Type bedrijf: Stijlvol ingerichte brasserie / restaurant met terras

Omzetindicatie: info op kantoor

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Couvert: 16 tafels, 42 plaatsen

Terras aanwezig: Ja, 70-90 stoelen

Aantal verdiepingen: Begane grond restaurant ruimte 80 m2, eerste etage met keuken, spoelkeuken, opslag en koelcel.

Parking aanwezig: ja, meer als voldoende parkeerplaatsen in omgeving

Inventaris: In goede staat en compleet

Brouweijcontract: Inbev

Personeel: geen verplichtingen

Vraagprijs: Info op kantoor

Huurbedrag: De huur bedraagt €5.400,= exclusief btw.

Openingstijden: elke dag 10’30-23’00

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Mooie zichtlocatie in centrum Maastricht nabij de maas en OLV plein
 • Maastricht wordt bezocht door steeds meer toeristen en heeft een hoog potentieel aan lokale bevolking
 • Bekend om zijn speciaalbieren
 • Stijlvol ingericht
 • Groot eigen klantenbestand
 • Goede omzet

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 0611785735 of mailen op igor@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos