Restaurant Arnhem VERKOCHT

Arnhem VERKOCHT

Overview

Prijs
Arnhem VERKOCHT
Contactpersoon
ABRAHAM TUNC
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop

Beschrijving

Het Turkse restaurant Bosporus in Spijkerkwartier te Arnhem bestaat maar liefst 44- jaar. Bijna een half eeuw worden hier heerlijke gerechten geserveerd. De lokatie is A1. De wijk is in de afgelopen jaren door de gemeente goed onderhouden. Studenten en andere bewoners hebben samen met de ondernemers heel veel plezier in deze wijk. Het ligt op loopafstand van het centrum en toch heeft Spijkerkwartier haar eigen karakteristieke eigenschappen. De horeca floreert op volle toeren. Welke ondernemer wil snel reageren om dit restaurant voor bijna gratis over te nemen?

GEGEVENS:

-VRAAGPRIJS: informeer bij de makelaar naar de overnameprijs. Alvast een tipje van de sluier opgelicht voor de snelle beslisser: het is een koopje!

-LOKATIE: Het restaurant ligt in de Arnhemse wijk Spijkerkwartier. Het is wellicht de meest pittoreske wijk van het land. De gemeente heeft in de afgelopen decennia heel veel geïnvesteerd in de wijk en het resultaat mag er zijn. Het is inmiddels de beste lokatie voor de horeca. 

OMZET: Het restaurant bestaat al 44-jaar. Door privé omstandigheden van de huidige eigenaar krijgt de zaak niet de vereiste aandacht. Gelet op de lokatie en historie is met de juiste ondernemer een omzet realiseerbaar van een half miljoen. De potentie is er! 

-HUUR: slechts € 1850,- btw vrij.

-CONCEPT: het gaat om een Turks restaurant. Maar is zeer zeker geschikt voor een sushi, Grieks, Libanees of een ander concept. 

-HORECABESTEMMING: aanwezig

-ZITPLAATSEN: 55 stoelen

-TERRASPLAATSEN: het terras bestaat uit twee delen. Een deel ervan is overdekt. In zijn geheel biedt het terras ruimte voor 50-zitplaatsen.

-OPEN: zes dagen per week is het restaurant op dit moment allen in de avonduren open. Het is zeer zeker geschikt om ook lunch te draaien.

-INDELING: Het restaurant bestaat uit een horecagedeelte, overdekt terras en open terras, dames en-heren WC, opslagruimte en keuken.

-BORG: Drie maanden huurwaarborg van toepassing.

-REDEN VERKOOP: wegens privé redenen.

-PARKEREN: in de directe omgeving.

-VERPLICHTINGEN: Geen brouwerij en leveranciers verplichtingen.

-PERSONEEL OVERNAME: Niet noodzakelijk.

-KOSTEN KOPER. De kosten die betrekking hebben op de overname komen voor rekening van de koper, zoals makelaarskosten.

-FINANCIERING: Voor de juiste kandidaat is de eigenaar wellicht bereid deels te financieren.

-INVENTARIS en INRICHTING: De zaak is nagenoeg vrij nieuw ingericht. Heel veel inventaris is is nieuw of vrij nieuw. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met de horecamakelaar, tel: 0618710008

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos