CAFETARIA IN BEUNINGEN: 220000

Overview

Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Gelderland , Beuningen

Beschrijving

TOP Cafetaria door Uw Horeca Makelaar aangeboden

Deze Cafetaria (pizzeria-Shoarma) bestaat al sinds 1989. De huidige eigenaar verkoopt dan ook zijn zaak met pijn in zijn hart. Sinds 1989 was hij dagelijks in de zaak aanwezig. Na bijna 30-jaar vindt hij de tijd voor andere uitdagingen. Wie wil deze prachtige zaak voortzetten?

Gemeente Beuningen

Beuningen is een plaats in de provincie Gelderland. De gemeente bestaat naast Beuningen uit de kerkdorpen Ewijk, Weurt en Winssen. De gemeente telt 25.481 inwoners. Beuningen ligt in het Rijk van Nijmegen. In het noorden grenst Beuningen aan rivier de Waal en aan de oostkant aan Nijmegen. Typerend voor Beuningen zijn de vele nieuwbouwwijken waarin wonen en water door de gemeente centraal wordt gesteld. Voorbeelden van deze wijken zijn De Heuve, De Haaghe, Den Balmerd en de meest recente uitbreidingen de Beuningse Plas en De Rietlanden. Binnen de gemeentegrenzen ligt in Ewijk de grote recreatieplas.

Cafetaria

Deze cafetaria ligt in het hart van het centrum van Beuningen. De huidige eigenaar is als ondernemer de oudste ondernemer van het centrum. De zaak is zeer professioneel onderhouden en ongekend mooi ingericht. Wil je een mooie cafetaria, dan is het zeker de moeite waard om deze zaak te zien.

-Vraagprijs: na overleg met de makelaar

-Omzet is op dit moment boven de twee ton per jaar. De zaak is echter slechts tot 21.00 uur open. De omzet kan dus makkelijk verhoogd worden door de openingstijden te verruimen naar bijvoorbeeld 23.00 uur. Er wordt op dit moment niet bezorgd. Met bezorgen zou flinke omzet stijging makkelijk mogelijk zijn. Met uitbreiding van de openingstijden en bezorging zou een verdubbeling van de omzet tot de mogelijkheden behoren.

-De huur: 1850,- euro inclusie BTW. (Voor deze lokatie is de huur absoluut niet hoog).

-Overname 1 personeel.

-De zaak heeft een zeer goed onderhouden kelder als opslagruimte.

-Een ijshoek is aanwezig.

-Gokautomaten aanwezig.

-Aantal zitplaatsen: 40

-Aantal tafels terras: 5

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Arnhem VERKOCHT
Horeca overname
VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos