Arnhem VERKOCHT

Centrum Arnhem VERKOCHT

Overview

Prijs
Centrum Arnhem VERKOCHT
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop

Beschrijving

Wellicht het mooiste horecaplein van Nederland. Op de Korenmarkt in Arnhem is door privé omstandigheden volledig mooi ingericht RESTAURANT KIP te koop. Wees vooral niet te laat.

DE KORENMARKT BETEKENT ARNHEM 

Sinds de 13e eeuw was Arnhem al een handelsplaats.In 1845 besloot de Arnhemse gemeenteraad om de kooplieden de Korenmarkt als een plaats te geven voor hun handel . Tot op heden fungeert dan de Korenmarkt nog steeds als de kloppende hart van de gemeente Arnhem en de provincie Gelderland.

De gemeente Arnhem heeft 156.050 inwoners per 30 april 2017. Met de aangrenzende plaatsen ligt het inwoneraantal boven de 216.532. Bezienswaardigheden zijn het Museum Arnhem, het Nederlands OpenluchtmuseumMuseum Bronbeek, dierentuin Koninklijke Burgers’ Zoo en de John Frostbrug. Een groot deel van het landelijke gebied van Arnhem kenmerkt zich door veel natuur.

RESTAURANT KIP

Een horeca gelegenheid als Restaurant Kip op de Korenmarkt is zelden te koop. Daarom al is deze zaak voor gegadigden een kans. Het restaurant is een sfeervolle, warme en gezellige zaak. De zaak is volledig ingericht met tafel, stoelen en een operationeel keuken. Kijk op de foto’s voor een stukje gezelligheid op de Korenmarkt!

–Vraagprijs: EEN REDELIJK BOD. De eigenaar gaat met een redelijk bod akkoord. De prijs in combinatie met de lage huur is uiteindelijk werkelijk een koopje voor de snelle beslisser. Een redelijk bod is bespreekbaar.

-Huur: De huur van het restaurant is rond € 1550,- per maand. Voor deze locatie is de hoogte van de huur zeer laag. In welk plein van het land is een pand op een dergelijk plein voor dit bedrag te huren? Nergens.

-Zitplaatsen: De zaak heeft ruim 30 zitplaatsen en op het terras is er ruimte voor circa 40-zitplaatsen.

-Geschikt voor diverse concepten.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos