CAFETARIA IN DOETINCHEM VERKOCHT

Doetinchem VERKOCHT

Overview

Prijs
Doetinchem VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Doetinchem

Beschrijving

Zoekt u al heel lang een mooie rendabele cafetaria? Uw Horeca Makelaar heeft per direct werkelijk op een schitterende locatie een grote cafetaria in de verkoop. Het is gesitueerd op een doorlopende weg op een hoeklocatie in Doetinchem. 

De cafetaria is nu nog aangesloten bij AnyTime maar de toekomstige ondernemer is NIET verplicht om de franchisecontract over te nemen. 

GEGEVENS:

-VRAAGPRIJS: de prijs van deze cafetaria is bekend bij de makelaar. Maar zonder eigen middelen is niet nodig om te reageren. Niettemin is de prijs van deze cafetaria redelijk aan de lage kant.

-OMZET: De cafetaria maakt nu ongeveer een omzet van drie ton. Maar het is vrij eenvoudig om de omzet naar half miljoen te laten stijgen. Zo wordt op dit moment amper gebruik gemaakt van bezorgen. Ook de openingstijden zijn op dit moment vrij beperkt.

-LOCATIE : Op een doorlopende weg in Doetinchem. 

-MOGELIJKHEDEN tot uitbreiding: Er is genoeg ruimte tot uitbreiding. De cafetaria heeft voldoende ruimte om bijvoorbeeld een tweede concept (sushi, Doner, Pizza, Wok enz). naast de cafetaria te starten. Het kan als aparte zaak geëxploiteerd worden met eigen aparte ingang, maar het is ook mogelijk om bij de huidige cafetaria te betrekken. Kortom: er zijn heel veel mogelijkheden in Doetinchem! Ruim een half miljoen omzet behoort eenvoudig tot de mogelijkheden.

-HUUR: slechts € 1500,-,- exc. btw. Gelet op de lokatie en de grootte van deze zaak is de huur erg laag. Het vastgoed is eventueel ook te koop.

-CONCEPT: cafetaria: ruime snacks assortiment 

-ZITPLAATSEN: ongeveer 50 

-TERRASPLAATSEN: ongeveer 40

-OPENINGSTIJDEN: Maandag: 16.00-20.00. Dinsdag: gesloten. Woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 20.00. Zondag: 13.00-20.00. Met een uitbreiding van de openingstijden naar bijvoorbeeld 23.00 uur zou een gigantische omzet stijging plaats kunnen vinden. 

-INDELING: Het restaurant bestaat uit een horecagedeelte, opslagruimte, terras en keuken.

-BORG: Drie maanden huurwaarborg van toepassing.

-REDEN VERKOOP: wegens privé redenen.

-PARKEREN: Voor de deur van de cafetaria.

-VERPLICHTINGEN: geen leveranciers verplichtingen.

-PERSONEEL OVERNAME: Niet verplicht

-INVENTARIS: De gehele aanwezige inventaris is eigendom en vormt onderdeel van de overname. De huidige eigenaar heeft niet bezuinigd op de apparatuur. De cafetaria heeft duurzaam professioneel vrij nieuwe apparatuur, zie de foto’s.

INFORMATIE: Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met de horecamakelaar, tel: 085 200 62 45 of mailen: [email protected]. (De eigenaar stelt echter NIET op prijs om zonder afspraak de zaak te bezichtigen. Bezichtiging en overname kan slechts via de makelaar plaatsvinden.)

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos