Grieks Cafetaria Mykonos Harmelen VERKOCHT

Harmelen VERKOCHT

Overview

Prijs
Harmelen VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Harmelen

Beschrijving

Omgeving en functie:

Unieke kans om in het mooie hartje van Harmelen een zeer goed gelegen horeca afhaal en bezorglocatie over te nemen. Op dit moment is hier Grieks Cafetaria Restaurant Mykonos gevestigd, misschien wel het lekkerste Griekse afhaalrestaurant en tevens pizzeria uit de weide omgeving.

Centraal in het land, midden in het groene hart en op steenworp afstand van Utrecht, Woerden en Vleuten, de Meern ligt de gewilde woonkern Harmelen. Een geliefde gemeente met meer dan 9000 inwoners. Harmelen ligt in de gemeente Woerden en wordt doorsneden door de Leidsche Rijn. Harmelen zelf kent een oppervlakte van 2.376ha.

Sinds twee jaar is de huidige eigenaar actief in deze zaak. De zaak heeft een goede omzet, maar er zit nog heel veel extra potentieel in. Juist door corona en met name de maatregelen, zijn afhaal en bezorgzaken zeer populair en in trek. Nauwelijks last van de maatregelen en het bestellen en bezorgen van maaltijden wordt meer en meer gemeengoed. De huidige eigenaar heeft zich uitsluitend gericht op het diner moment en is dus beperkt open van ca 16:00uur-20:00uur.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd op de begane grond van een mooi dorpspand met karakteristieke uitstraling, hoe kan het ook anders, in de prachtige oude dorpskern van Harmelen. Wist u dat Harmelen ooit centraal heeft gestaan in een spannende televisie thriller? Zoek eens op de 12 van Oldenheim. In de omgeving komt wonen, werken en winkelen bij elkaar in het hart van Harmelen. Een heerlijk dorp om in te wonen en toch in de buurt van de drukte en grote stad zoals bijvoorbeeld Utrecht.

De locatie is goed bereikbaar en een prima voor bezorgdiensten. Er wordt op dit moment gebruik gemaakt van thuisbezorgd.

De doelgroep bestaat oa uit een divers publiek en met name liefhebbers van Cafetaria producten en de bekende Gyros varianten bestellen hier graag, maar ook de vele verse pizza’s vinden hier gretig aftrek. Met name de inwoners van Harmelen behoren tot de doelgroep. Heerlijk bestellen vanuit de luie stoel is inmiddels aardig ingeburgerd in de woonkamers. Het grote voordeel van deze locatie is dat werkelijk ieder type afhaalrestaurant zich hier zou kunnen vestigen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat er wisselende keukens gevoerd kunnen worden of ieder willekeurig concept dan ook. Een grote mate van flexibiliteit dus. Sushi, Surinaams, Indonesisch, Mexicaans, Italiaans, Spaans zijn zomaar wat voorbeelden die hier een uitstekende uitvalsbasis kunnen maken. De huidige formule met Griekse vleesspecialiteiten en verse pizza’s is echter ook al een zeer fijne en goede combinatie gebleken.

Met recht een toplocatie in een geweldig mooi dorp en veel omzetpotentieel.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze A-locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris, goodwill, naam en merkdragen de exploitatie. Het staat de overnamekandidaat vrij om een ander concept/naam te voeren.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 80 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 30 m2

Aantal zitplaatsen: 5 tafels

Terras aanwezig: Nee, wellicht mogelijk via gemeente Harmelen

Vergunning: Conform huurcontract & bestemming horeca

Staat: voldoet aan eisen en normen

Concept: Afhaal en bezorgrestaurant

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris € 25.000,–

Huur: € 1.000,-

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Exploitatie vergunning conform huurcontract & horecavergunning

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een buitenkans om een goed gelegen bezorg en afhaalrestaurant te betrekken

Op deze locatie zijn legio horecaformules te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in zeer prima staat en is gelegen in één van de meest mooie regio’s van Nederland.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top A-locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar voor regio Utrecht e.o.

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos