DE BESTE GRIEK VAN TWENTE Verkocht o.v.

Grieks Twente Verkocht o.v.

Overview

Prijs
Grieks Twente Verkocht o.v.
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
No
Contract
Te Koop

Beschrijving

De eigenaar wil na een kwart eeuw iets anders gaan doen. Wel zoekt hij hij nog eerst voor zijn ‘kindje’ een goede ondernemer. Het gaat om het beste Grieks restaurant in Twente. Vanuit de zaak is de centrale kerk van de stad te zien. Zowel het centrale plein als de stad behoren tot de horeca toppers van het land. De lokatie is dus TOP, maar ook de stad behoort tot de beste tien horeca steden van Nederland. De huur voor deze lokatie is zeer aantrekkelijk. Wie wil deze mooie uitdaging aan? De lokatie is ook geschikt voor andere concepten.

GEGEVENS:

-VRAAGPRIJS: de prijs van dit restaurant is bekend bij de makelaar. De eigenaar is ook bereid om voor de juiste ondernemer deels te financieren. Wel dient de toekomstige eigenaar over voldoende eigen middelen te beschikken.

-OMZET: de omzet van het restaurant is op papier aantoonbaar ruim € 600.000,-

-LOKATIE: de lokatie is AA1 en wel in een van de beste horeca steden van het land.

-MOGELIJKHEDEN: het restaurant is nu nog alleen in de avonduren open. Er zou niet geringe omzetstijging plaats kunnen vinden als er ook in de lunchtijd de deuren open gaan. De stad is dagelijks vol met toeristen.

-HUUR: de huur is slechts € 2900,-,- exc. btw. Gelet op de lokatie is de huur erg laag.

-CONCEPT:  Grieks restaurant. Deze lokatie is ook zeer geschikt voor alle andere concepten.

-ZITPLAATSEN: ongeveer 60

-TERRASPLAATSEN: ongeveer 24

-OPENINGSTIJDEN: zes dagen per week alleen in de avond uren vanaf 16.00.

-INDELING: Het restaurant bestaat uit een horecagedeelte, opslagruimte, terras en keuken. Alle afdelingen zijn gesitueerd op de begane grond.

-BORG: Drie maanden huurwaarborg van toepassing.

-REDEN VERKOOP: na 25-jaar is de eigenaar aan iets anders toe.

-VERPLICHTINGEN: geen leveranciers verplichtingen.

-PERSONEEL OVERNAME: niet noodzakelijk.

-INVENTARIS: De gehele aanwezige inventaris is eigendom en vormt onderdeel van de overname.

-INTERIEUR: in de Corona tijd is bijvoorbeeld de toilettengroep volledig gerenoveerd. 

INFORMATIE: Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met de horecamakelaar, tel: 085 200 62 45 of mailen: info@uwhorecamakelaar.nl. (De eigenaar stelt echter NIET op prijs om zonder afspraak de zaak te bezichtigen. Bezichtiging en overname kan slechts via de makelaar plaatsvinden.)

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos