Centrum Amsterdam Detailhandel VERKOCHT

Amsterdam VERKOCHT

Overview

Prijs
Amsterdam VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Amsterdam , Noord-Holland

Beschrijving

Wie wil geen winkel in hartje centrum Amsterdam die ook nog betaalbaar is wat betreft de huur? Per direct is er via Uw HorecaMakelaar een winkelzaak te overname aangeboden op de Vijzelstraat 133 te Amsterdam. Het pand is niet geschikt voor horeca, maar wel voor ‘LICHT HORECA’ bijvoorbeeld: een delicatesse zaak, Turks fruit, Belgische bonbons, vlaaien, chocolaterie enz. Ook zou hier bijvoorbeeld een kapperszaak gevestigd kunnen worden. Er mag absoluut geen (harde) horeca in. Bestemmingsplan laat dat niet toe.
Op dit moment is in het pand een sieraden winkel gevestigd. De huidige eigenaar wil na jaren ermee stoppen en is ook bereid als een sieraden winkel te verkopen. Maar het mag ook als leeg winkel overgenomen worden. In het laatste geval dient er sleutelgeld betaald te worden voor o.a de gemaakte kosten voor de verbouwing enz.

Vraagprijs overname zaak:
€ 62.000,- exclusief sieraden. (Voor de juiste persoon is er ook mogelijkheden een deel van de vraagprijs te financieren.)

Huur:
€ 1200,- Voor deze lokatie is dit een koopje!

Grootte winkel:
circa 60 m²

Grootte kelder:
circa 60 m² (De kelder kan in principe ook gebruikt worden als winkel, maar dan dient er uiteraard enige aanpassingen verricht te worden.

Toekomst Vijzelstraat:
Deze straat maakt onderdeel van de zogenaamde Rode Loper in het centrum van de stad. Dit betekent dat de straat binnen enkele jaren stapsgewijs volledig gerenoveerd worden. Straks is deze lokatie niet meer betaalbaar. Bestaande huurders kunnen dan hun winkels voor grotere winsten verkopen of veel winsten maken door de grote massa publiek dat de Vijzelstraat zal betreden. Welke jonge ondernemer wil alvast de kans grijpen om zich op deze unieke lokatie vestigen? Zie voor meer informatie over deze ontwikkelingen:
https:nl.wikipedia.org/wiki/Rode_Loper_(Amsterdam)

Informatie:
Voor meer informatie kunt u bellen, tel: 0618710008

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos