RESTAURANT MET BESTE TERRAS OP DE KORENMARKT IN ARNHEM

Korenmarkt Arnhem

Overview

Prijs
Korenmarkt Arnhem
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Arnhem

Beschrijving

Wellicht is de beste lokatie in Arnhem voor elk geschikt concept. Op loopafstand van het station. Op een van de bekendste pleinen van het land. Geen enkel restaurant beschikt over de ruimte voor een terras als deze zaak. Een unieke lokatie voor de juiste ondernemer met het juiste idee. Geschikt voor Sushi, Libanees, Italiaans, Grieks, Turks, Wok, Amerikaans, Mexicaans, Cubaans….eigenlijk kan elk herkenbaar concept hier succesvol worden. Een bestaand restaurant met een goede omzet ter overname geboden voor een koopje. Wie durft zijn dromen waar te maken in het hart van de stad Arnhem met relatief weinig geld?

GEGEVENS:

-VRAAGPRIJS: informeer bij de makelaar naar de overnameprijs. Wel is de prijs een KOOPJE te noemen voor deze lokatie.

-OMZET: De omzet varieert op dit moment tussen de vier en vijf ton. Op deze lokatie is de mogelijkheid aanwezig om ruim een miljoen omzet te maken. Met het juiste concept is een miljoen omzet een realistische mogelijkheid. 

-LOKATIE: Top lokatie. Op de Korenmarkt. Op loopafstand van de het station.

-HUUR: 5.200,- exc. btw. Voor de lokatie en omvang van deze zaak is de huurprijs redelijk te noemen. 

-INDELING: Het restaurant bestaat uit een begane grond, een kelder, terras, opslagruimte en een keuken.

-BORG: Drie maanden huurwaarborg van toepassing.

-REDEN VERKOOP: wegens privé omstandigheden.

-PARKEREN: Er zijn diverse parkeerplaatsen op loopafstand van het restaurant.

-AANTAL ZITPLAATSEN: Op de begane grond is er mogelijkheid om circa 100 zitplaatsen te creëren. In de sfeervolle kelder kunnen ongeveer 40-zitplaatsen gecreëerd worden. Deze kelder kan heel goed gebruikt worden voor verjaardagen, bedrijfsfeesten enz.

-TERRAS: Het restaurant beschikt over een uitstekend terras voor het pand en achter het gebouw.  Pal voor het restaurant is er ruimte voor ruim 60 zitplaatsen. Aan de achterzijde is er nog circa 20 zitplaatsen.

-VERPLICHTINGEN: Geen.

-PERSONEEL OVERNAME: Niet noodzakelijk.

-KOSTEN KOPER. Alle kosten die betrekking hebben op de overname komen voor rekening van de koper, zoals makelaarskosten.

-FINANCIERING: Voor de juiste kandidaat is de eigenaar wellicht bereid deels te financieren.

-OPENINGSTIJDEN: Van dinsdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. De zaak is puur een avondzaak. Maar het is zeer zeker geschikt ook voor lunch. Verder beschikt de lokatie over een nachtvergunning. Toekomstige ondernemer kan de lokatie ook in de nachtelijke uren openen.

-Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met de horecamakelaar, tel: 0618710008

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos