VERKOCHT – VERKOCHT VERKOCHT – VERKOCHT

A-locatie Apeldoorn

Overview

Prijs
A-locatie Apeldoorn
Contactpersoon
ABRAHAM TUNC
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Apeldoorn

Beschrijving

Ter overname aangeboden door Uw HorecaMakelaar dit prachtig restaurant in Apeldoorn. Het is gelegen op een absolute A1 locatie in uitgangsgebied van Apeldoorn. Wie wil zijn dromen eindelijk waarmaken? Voor de snelle beslisser zijn er mogelijkheden om een deel van de overname prijs te financieren door de huidige ondernemers. Het is een sleutelklaar restaurant voor een zeer lage prijs. Het gaat op dit moment om een avondzaak op een mooie lokatie Apeldoorn, maar kan ook overdag voor lunch geopend worden.

De gemeente Apeldoorn heeft in totaal 162.400 inwoners en is hiermee qua inwonertal de elfde gemeente van Nederland.

Gelet op de locatie heeft het bedrijf een potentie om ruim 6 ton omzet te maken. Deze zaak is geschikt voor vele doeleinden en concepten. Zonder investeringen kan de zaak omgetoverd worden tot diverse concepten: grand-cafe, Franse keuken, Libanees, Turks, Grieks, Aziatisch restaurant, Zuid-Amerikaans concept, lunchroom enz.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie

€ 30.000,-. Voor de juiste kandidaat zijn de huidige ondernemers bereid om deels te financieren.

Bestemming

Lunchroom / daghoreca / avondhoreca.

Zitplaatsen

Binnen beschikt het object over ca. 32 zitplaatsen binnen en 30 zitplaatsen binnentuin. Het terras aan de voorkant van het pand en beschikt nu over ca. 20 zitplaatsen.

Huur:

Huurprijs € 2.000 per maand, exclusief BTW. Voor deze lokatie is de huur zeer aantrekkelijk. In deze prijs is ook gas en water inbegrepen.

Het betreft een huurovereenkomst conform 7:290 BW Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horecabepalingen.

Betaling huur

Per maand vooruit.

Waarborgsom

3 maanden plus BTW.

Bruikleen – verplichtingen:

Behalve een koffiemolen is de gehele inventaris eigendom en zit bij de overname inbegrepen. Geen verplichtingen van brouwerijen en leveranciers.

Technisch:

Het pand en inventaris zijn in goede staat. De zaak beschikt over een krachtstroomaansluiting en een erkend professionele afzuiginstallatie.

Personeel:

Geen personeel overname.

Inrichting:

De inrichting is in een uitstekende staat. Mooi en sfeervol ingericht. 

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos