VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT

Overview

Contactpersoon
abraham tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Huur
Status
Verkocht
Lokatie
Gelderland , Arnhem

Beschrijving

TE KOOP AANGEBODEN CAFÉ DE BARRON DOOR UW HORECA MAKELAAR

Heeft u ook altijd gedroomd van een cafe op het mooiste plein van Nederland? Dit is nu mogelijk. Voor de snelle beslisser is een van de leukste cafes op de Korenmarkt in Arnhem per direct te koop. Door privé omstandigheden is namelijk het volledig klaar voor de start café De Barron te koop en wel voor een zeer lage prijs.

DE KORENMARKT BETEKENT ARNHEM 

Sinds de 13e eeuw was Arnhem al een handelsplaats.In 1845 besloot de Arnhemse gemeenteraad om de kooplieden de Korenmarkt als een plaats te geven voor hun handel . Tot op heden fungeert dan de Korenmarkt nog steeds als de kloppende hart van de gemeente Arnhem en de provincie Gelderland. De gemeente Arnhem heeft 156.050 inwoners per 30 april 2017. Met de aangrenzende plaatsen ligt het inwoneraantal boven de 216.532. 

CAFÉ DE BARRON OP DE KORENMARKT 

Café De Barron is sinds 2006 een modern bruin café en volledig ingericht en klaar voor de start. Er hoeft verder niets aan het café te gebeuren. Het café ademt een gastvrij en ongedwongen sfeer. Dit betekent: openen en meteen omzet maken. De zaak is helaas door privé omstandigheden tijdelijk gesloten. De huidige eigenaar wil dan ook de zaak daarom voor een zeer lage prijs verkopen.

-Vraagprijs: EEN REDELIJK BOD. Vraag de makelaar . Op de Korenmarkt is een dergelijke prijs voor een café een ongekend zeldzaamheid. Dit is een vraagprijs en de huidige ondernemer is zelfs bereid met een redelijk tegen bod akkoord te gaan

-Huur: € 4.500,- exc btw per maand.

-Bestaat uit twee etages.

-Bierbrouwerij Grolsch heeft nog maar 18-maanden contract. Hierna is de koper volledig vrij en er zijn verder geen andere verplichtingen.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos