THUISUITETEN.BE

Beschrijving

Verkoopdocument Thuisuiteten.be

Thuisuiteten.be is een soortgelijke website als Just Eat, Take Away en het Nederlandse Thuisbezorgd. Restaurants hebben een eigen online menu en bestelsysteem waarbij klanten online betalen of aangeven contact bij levering te willen betalen. Het is eventueel ook mogelijk om als restaurant tafelreserveringen aan te nemen via het systeem. Klanten daarentegen kunnen simpel en snel hun favoriete gerechten bestellen en laten bezorgen.

De grootste concurrenten hebben weinig concurrentie tot nu toe en daar maken wij met Thuisuiteten.be verandering in! Waar de concurrentie een vast commissiepercentage rekent van onder nabij 13% kunt u met dit systeem kiezen voor verschillende verdienmodellen zoals een ander percentage, een vast bedrag per maand/jaar of een combinatie daarvan. U kunt dus direct de concurrentie aangaan en een beter alternatief bieden.

In dit verkoopdocument geven we u een duidelijk en uitgebreid beeld van de mogelijkheden van Thuisuiteten.be.

Domeinnaam

De website is momenteel te zien op Thuisuiteten.be. Dit is een werknaam waaronder de website ook op de Belgische markt te starten is. De Nederlandse domeinnaam is tevens ter overname. Mocht u liever kiezen voor een andere bedrijfsnaam, dan passen wij het voor u aan.

Bedrijfsnaam

Thuisuiteten.be is een naam die met zorg is uitgekozen. De naam is goed te onthouden en zegt precies wat je kan verwachten; thuis genieten van gerechten uit restaurants.

Logo

Het logo is uniek door ons ontworpen. Door het “bestekje” en de verschillende gekleurde woorden waardoor het opvallend is en tevens goed te lezen. Het logo ontvangt u niet alleen in .JPEG maar tevens in AI, EPS, PNG, SVG en WEB. Hierdoor is het logo ook uitermate geschikt voor uw drukwerk en raam- of autobelettering zonder dat de kwaliteit verloren gaat of problemen krijgt met pixels.

Test-inlog

U kunt ook als restaurant of als klant inloggen op de website. Zo ervaart u zelf hoe de website gebruikt kan worden en wat de ontelbare mogelijkheden zijn. Ga recht bovenin de pagina naar “Mijn account” om in te loggen.

Klanten

Veel mogelijkheden

Eten bestellen via Thuisuiteten.be is nu heel gemakkelijk. Gebruikers hoeven alleen maar in te loggen met hun account, hun favoriete gerechten toe te voegen aan de bestelling en af te rekenen. Met Thuisuiteten.be kunnen de klanten ook een tafel reserveren bij de beschikbare restaurants op de geschikte tijdstippen. Klanten kunnen een beoordeling geven over de ervaring met het restaurant of hun bestelling.

Social Media inlog

Je kunt ervoor kiezen om mensen via een social media account als Facebook of Twitter te laten inloggen. U kunt deze optie in- of uitschakelen.

Dashboard

Zodra een klant zich aanmeldt of inlogt, krijgt hij toegang tot zijn eigen gebruikersdashboard dat de volledige geschiedenis van gebruikersactiviteiten registreert zoals:

 Bestellingen
 Reserveringen
 Recensies
 Restaurants op de favorietenlijst (shortlist)

* Voorbeeld accountinstellingen:

* Voorbeeld bestellingen:

* Voorbeeld recensie:

Demo account klant of restaurant

Op de website Thuisuiteten.be kunt u bovenin bij “LOGIN / REGISTREER” inloggen met een demo account om de beleving van de klant of restaurant te ervaren.

Restaurants

Restaurants kunnen bij de grote oranje knop genaamd “REGISTREER RESTAURANT” hun restaurant aanmelden om ook bestellingen via Thuisuiteten.be te kunnen ontvangen. Dit gebeurd middels vier stappen namelijk:

 1. Informatie
 2. Selecteer pakket
 3. Betaal informatie
 4. Activering

Bij informatie vult het restaurant de algemene (contact)informatie toe. Men kiest middels google maps hun locatie op en geven aan of ze bezorgen, alleen afhalen prefereren of dat beide opties mogelijk zijn. Gebruikersnaam en wachtwoorden kunnen hier ook gekozen worden.

Bij pakket kiest men één van de verschillende mogelijkheden. U als eigenaar van Thuisuiteten.be zelf uw pakketten, prijzen en percentages vaststellen. De klant kiest een pakket naar wens uit en selecteert deze.

Bij Betaal informatie worden de persoonlijke gegevens voor facturatie ingevuld. Bij activering volgt een samenvatting van de bestelling en kan de klant akkoord geven. Er kan hier worden doorgelinkt om online te betalen. U kunt er ook voor kiezen om handmatig een factuur per post of e-mail te sturen.

Dashboard

Zodra een restaurant zich aanmeldt of inlogt, krijgt hij toegang tot zijn eigen gebruikersdashboard dat vele mogelijkheden bied:

 •   Mijn restaurant
 •   Menu bouwer
 •   Bestellingen
 •   Reserveringen
 •   Recensies
 •   Lidmaatschappen
 •   Withdrawals
 •   Inkomsten
 •   Team management
 •   Wachtwoord wijzigen
 •   Uitloggen Hieronder geven we enkele voorbeelden van de mogelijkheden die voor restaurants bied:

* Mijn restaurant:
Algemene gegevens kunnen hier worden aanpast.

* Menu bouwer

Hier kan het restaurant op een simpele manier zijn categorieën, gerechten en prijzen toevoegen en veranderen. Bij elk gerecht kan een foto worden toegevoegd.

* Bestellingen

Bij “details” is de gehele bestelling in te zien inclusief naam klant, tijdstip bestelling, totaalbedrag en status bestelling. Hier kan de bestelling ook geprint worden indien gewenst. De status zoals Compleet, wordt gemaakt, en geannuleerd zijn hier handmatig te veranderen. De klant ontvangt ook automatisch een e-mail als zijn bestelling klaar is en gebracht wordt. De kleur van de status geeft u duidelijk aan welke bestelling nog gemaakt moet worden en welke al weggebracht is.

* Recensie

Hier vind u alle recensies die klanten hebben gedaan. U heeft de mogelijkheid om te reageren op elke recensie. Zo bouwt het restaurant een leuke relatie op met de klant en hopelijk 5 sterren.

* Withdrawals

Als klanten online bestellen komen alle bedragen binnen op uw zakelijke rekening en niet direct bij de restaurants. De restaurants kunnen via hun dashboard een uitbetaalverzoek aan u indienen. Het minimale bedrag kunt u zelf betalen. Zo kunt u kiezen om restaurants vanaf bijvoorbeeld 500 euro uit te betalen.

* Inkomsten

Bij inkomsten kunnen restaurants een tijdsperiode selecteren om de inkomsten per dag in te zien. Bedragen worden automatisch bij elkaar opgeteld.

* Team management

Hier kunt u medewerkers toevoegen aan uw account en deze personen bepaalde rechten geven. Zo kunt u kiezen dat de keukenmedewerkers alleen bestellingen mogen inzien en alleen de manager uitbetalingen mag uitvoeren en inkomsten mag inzien. Wel zo veilig…

Commissiesysteem

Thuisuiteten.be heeft een compleet provisiesysteem waarbij u als website-eigenaar commissie krijgt van elke bestelling die door de klanten in elk restaurant wordt geplaatst. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. U kunt ook kiezen door de restaurants een vast bedrag per jaar/maand te laten betalen in combinatie met een bepaald percentage of u kiest enkel voor een percentage en geen vaste kosten. Aan u (of aan het restaurant) de keuze…

Voorbeeld met laag jaarbedrag om naamsbekendheid te krijgen:

Zoals u leest kunt u extra mogelijkheden geven alle accounts.

E-mailwaarschuwing voor bestellingen enz

Online bestellen heeft alles te maken met gemak. Gebruikers die via Thuisuiteten.be bestellen, maken automatisch gebruik van een systeem voor e-mails dat de gebruikers op de hoogte houdt van de gemaakte orders. Bij het plaatsen van de bestelling ontvangt de gebruiker een e-mail op een opgegeven e-mailadres met volledige details over de bestelling, zoals bestellings-ID enz.

Online betaling of contant

Thuisuiteten.be kan werken met verschillende en de meest voorkomende betalingssystemen zoals Bancontact (BE) en Ideal (NL). De klant kan ook aangeven contact te willen betalen aan de bezorger of bij afhalen.

Weergave voor PC, laptop, tablet en mobiele telefoon

De weergave van Thuisuiteten.be is uitermate geschikt voor zowel uw PC, laptop, tablet als mobiele telefoon.

Beheer bestellingen

Zodra een klant een bestelling plaatst, wordt deze direct weergegeven in het dashboard. Elke bestelling krijgt een unieke ID (nummer) voor zijn tracking waarbij het restaurant ze kan sorteren op basis van de status van de bestelling. Bestellingen kunnen door de klant worden gevolgd op basis van status zoals bijvoorbeeld; in behandeling, afronding of annulering.

Beginpagina

Op de home-pagina alt direct op dat u kunt zoeken op de naam van het restaurant of op locatie. De website kan middels uw IP-adres automatisch uw locatie toevoegen. Tevens is het mogelijk om te zoeken op plaatsnaam of u geeft een suggestie qua gerecht. Met de knop ZOEKEN gaat de website direct op zoek naar de beste restaurants bij u in de buurt.

Daarna ziet u direct een lijst met alle restaurants waarbij u eventueel kunt filteren op:

 •   Beste match
 •   Alfabetische volgorde
 •   Beste beoordeling
 •   Minimale bestelbedrag
 •   Bezorgkosten
 •   Snelste levering
 •   Keukens
 •   Geopend ja/nee
 •   Vooruitbestellen U kiest uw restaurant waarna u verschillende mogelijkheden heeft. U kunt intypen waar u zin in heeft en de zoekfunctie gaat op zoek in de menukaart van het restaurant dat u gekozen heeft, u kunt alle recensies lezen, de informatiepagina bekijken met locatie, openingstijden, telefoonnummer, contactformulier. U kunt zelf door de categorieën op zoek naar gerechten en selecteert om te bestellen. Rechts in beeld komen alle geselecteerde gerechten waarna u de bestelling kan bevestigen. U maakt de keuze of u contant of online betaalt, controleert uw bestelling en gaat akkoord. Website code De website is deels gebaseerd op bestaande code die wij hebben aangepast naar de versie die u ziet op thuisuiteten.be. Stappen bij overname Mocht u met ons een akkoord voor overname bereiken, zal de website en domeinnaam aan u worden overgedragen waarbij u volledig eigenaar wordt. Hiervoor heeft u hosting nodig (online ruimte voor de website en mailbox). Wij zullen u adviseren voor een goed hostingbedrijf of u wij plaatsen de website online bij het bedrijf naar u keuze. We zullen zorgen dat uw mailbox(en) werken. U dient zelf eht bedrijf in te schrijven bij de overheidsinstanties zoals de Kamer van Koophandel en belastingdienst.

Kortom…

Thuisuiteten.be is een compleet systeem om snel van start te gaan met een geweldig bedrijf in een groeiende branche. Nog nooit werden er zoveel eten online besteld. Thuisuiteten.be biedt u de kans om hiervan mee te profiteren.

Heeft u vragen of onduidelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon: Abraham Tunc

Tel. 0618710008

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos