PAND VOOR DIVERSE HORECA CONCEPTEN

TE HUUR HORECAPAND

Overview

Prijs
TE HUUR HORECAPAND
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Huur
Status
Beschikbaar
Lokatie
Gelderland , Zutphen

Beschrijving

TE HUUR HORECA PAND VOOR DIVERSE CONCEPTEN IN ZUTPHEN

Voor diverse concepten geschikt een 300 vierkante meter leeg horeca ruimte te huur aangeboden in Zutphen. Wilt u op een lokatie ondernemen met een grote kans op succes, dan is dit pand de juiste plek. Het is een kans dat zelden voorkomt.

GEMEENTE ZUTPHEN

De gemeente Zutphen telt zelf 48000 inwoners, maar met regionale functie voor ongeveer 100.000 inwoners. Het is de stad waar een spil functie heeft in de regio en ligt aan de Ijssel. Als Hanze stad heeft Zutphen een rijke geschiedenis. Het is buitengewoon mooie stad.

PAND VOOR DIVERSE CONCEPTEN

Het pand ligt pal tegenover het station van Zutphen. Goed bereikbaar. Geschikt voor onder ander wok, Mexicaanse, Cubaanse  shushi en andere Aziatische concepten. Een dergelijk pand is inmiddels zelden beschikbaar elders in het land. Het pand heeft horecabestemming categorie 1 en 2 en er is plaats voor een terras voor circa 40 zitplaatsen. De locatie is voorzien van alle nutsvoorzieningen, 2 toiletgroepen, systeemplafond, nooduitgang en kruipruimte van circa 60cm hoog

-Vraagprijs: de eigenaar van het pand vraagt GEEN overnamesom.

-Huur: €57600.- per jaar (BTW VRIJ)

-Grootte: circa 300 vierkante meter.

-Lokatie: Deze lokatie kan als A1 beschouwd worden.

Tenslotte is de pandeigenaar bereid om mee te denken over vrije huurmanden en eventueel een instaphuur voor de eerste periode.

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos