Horecapand met lage huur in Gronau

Overview

Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Verkocht
No
Contract
Te Huur
Status
Beschikbaar

Beschrijving

  HORECAPAND MET ZEER LAGE HUUR AANGEBODEN                                                  DOOR UW HORECA MAKELAAR

Per direct is op top lokatie een horecapand te huur net over de grens bij Enschede. In Duitsland zijn de huren relatief lager dan in Nederland. Dit geldt ook voor dit pand. Het is geschikt voor diverse concepten: Grill, Pizzeria, Doner, Aziatische concepten enz

GRONAU IS NET EN WIJK VAN ENSCHEDE

Gronau ligt net over de grens in Duitsland, maar kwa afstand lijkt het op een wijk van Enschede. De stad telt bijna 50-duizend inwoners, maar trekt ook veel Nederlanders. Zelfs studenten van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion huren kamers in de stad. Het is een levendige stad waar de horeca goed draait.

HORECAPAND OP GOEDE LOKATIE

Het pand ligt ligt op een zeer drukke weg richting het centrum. De lokatie is buitengewoon geschikt voor de horeca. Op dit moment wordt het gebruikt als kapsalon en heeft een grote etalage. Het is een hoekpand. Een kans voor een horeca ondernemer die geen overname wil betalen voor goodwill en inventaris.

-Huur: € 1300,- (Voor deze lokatie is de huur absoluut niet hoog.)

-Geen overname som voor goodwill of inventaris. (Wel dient waarborgsom van drie maanden huur betaald te worden en makelaarskosten.) Het pand wordt casco geleverd.

-Grootte: 120 m2

-Adres: Enschedesestrasse 24 Gronau (Westfalen)

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos