Top gelegen Restaurant Enschede

Top locatie Enschede

Overview

Prijs
Top locatie Enschede
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Enschede , Overijssel

Beschrijving

FINANCIERING: Voor de juiste kandidaat is de eigenaar bereid een deel van de prijs deels te financieren.

GROOT RESTAURANT OP TOPLOCATIE IN ENSCHEDE

Enschede is inmiddels een van de beste horecasteden van het land. Op een A1-locatie biedt UwHorecaMakelaar per direct een uniek restaurant. Het is geschikt voor bekende merken als Mc -Donalds en KFC, maar het is tevens een absolute aanrader voor een grand café of een thema restaurant. Wie wil zijn ultieme droom waarmaken? Het pand is te huur, maar ook te koop.

Enschede telt bijna 160.000 inwoners en daarmee is het de grootste stad van Overijssel. Met Universiteit Twente en Hogeschool Saxion in de stad herbergt Enschede een groot aantal studenten die de horeca in de stad kleur geven. Naast de studenten verrijken de vele Duitse bezoekers het bekende horecaplein van Enschede.

INFORMATIE:

VRAAGPRIJS: Op aanvraag bij de makelaar.

CONCEPT: Het is geschikt voor allerlei concepten: internationaal fastfoodketens, grand café en thema restaurants (Italiaans, Mexicaans, Libanees, Amerikaans, Chinees, Japans enz.)

LOCATIE: AAA-locatie. Het restaurant is gesitueerd op het knooppunt van het winkelende publiek en het horecaplein. Dagelijks wandelen duizenden voetgangers langs het restaurant.

HUUR: Het pand is te huur, maar ook te koop.

OMZET: Deze locatie heeft een potentie van ruim 1,5 miljoen omzet. Met het juiste concept biedt de locatie heel veel mogelijkheden.

ZITPLAATSEN: Circa 140 zitplaatsen.

TERRAS: Circa 16 zitplaatsen.

PERSONEEL: Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

VERPLICHTINGEN: Geen brouwerij en/of leveranciersverplichtingen.

BEZORGING: Nee.

AANVAARDING: In overleg.

HUURWAARBORGSOM: Ja.

BIJZONDERHEDEN:

 • Inventaris in goede staat.
 • Interieur in goede staat.
 • Voldoende parkeerplaatsen in verschillende parkeergarages in de directe omgeving.
 • Geen woning.

CONTACT VOOR MEER INFORMATIE: U wordt vriendelijk verzocht om telefonisch geen contact op te nemen voor meer informatie, wij verlenen u graag meer informatie pas na ontvangst van uw gegevens per mail. Onze makelaar in Overijssel zal dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

DISCLAIMER:

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE:

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos