VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT

TE KOOP VOOR EEN REDELIJKE BOD

Overview

Prijs
TE KOOP VOOR EEN REDELIJKE BOD
Contactpersoon
Abraham Tunc
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Gelderland , Arnhem

Beschrijving

TE KOOP AANGEBODEN CAFÉ MADAME TOUCHÉ DOOR UW HORECA MAKELAAR

Wellicht het mooiste horecaplein van Nederland. Op de Korenmarkt in Arnhem is door privé omstandigheden volledig mooi ingericht CAFÉ MADAME TOUCHÉ te koop. Wees vooral niet te laat.

DE KORENMARKT BETEKENT ARNHEM 

Sinds de 13e eeuw was Arnhem al een handelsplaats.In 1845 besloot de Arnhemse gemeenteraad om de kooplieden de Korenmarkt als een plaats te geven voor hun handel . Tot op heden fungeert dan de Korenmarkt nog steeds als de kloppende hart van de gemeente Arnhem en de provincie Gelderland.

De gemeente Arnhem heeft 156.050 inwoners per 30 april 2017. Met de aangrenzende plaatsen ligt het inwoneraantal boven de 216.532. Bezienswaardigheden zijn het Museum Arnhem, het Nederlands OpenluchtmuseumMuseum Bronbeek, dierentuin Koninklijke Burgers’ Zoo en de John Frostbrug. Een groot deel van het landelijke gebied van Arnhem kenmerkt zich door veel natuur.

CAFÉ MADAME TOUCHÉ  OP DE KORENMARKT

Een eetcafé als Madame Touché op de Korenmarkt is zelden te koop. Daarom al is deze zaak voor gegadigden een kans. Café Madame Touché is een sfeervol, warm en gezellig café. De zaak is volledig ingericht met tafel, stoelen en een operationeel keuken. Kijk op de foto’s voor een stukje gezelligheid op de Korenmarkt!

–Vraagprijs: EEN REDELIJK BOD. De eigenaar gaat met een redelijk bod akkoord. De prijs in combinatie met de lage huur is uiteindelijk werkelijk een koopje voor de snelle beslisser. De reden waarom nu de zaak voor een lage prijs verkocht wordt, is het feit dat sinds een maand de zaak wegens privé omstandigheden gesloten is. Een redelijk bod is bespreekbaar.

-Huur: De huur van het eetcafé is rond € 1550,- per maand. Voor deze lokatie is de hoogte van de zeer laag. In welk plein van het land is een pand op een dergelijk plein voor dit bedrag te huren? Nergens.

-Zitplaatsen: De zaak heeft ruim 30 zitplaatsen en op het terras is er ruimte voor circa 40-zitplaatsen.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

 

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos