Groesbeek beleggingspand VERKOCHT

Groesbeek VERKOCHT

Overview

Prijs
Groesbeek VERKOCHT
Type
Beleggingspand
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Verkocht
Lokatie
Nederland , Gelderland , Groesbeek , Nijmegen

Beschrijving

BELEGGINGSPAND IN TOERISTISCHE GROESBEEK TE KOOP AANGEBODEN

Het pand van café De Post op de Molenweg 5 te Groesbeek is per direct te koop. Het pand leent zich uitstekend voor diverse concepten. Het heeft horeca bestemming, maar de gemeente is ook bereid om de bestemming te wijzigen. Het gehele object kan dus ook voor woningen gebruikt worden.

GROESBEEK EN TOERISME

Het heuvelachtig en bosrijk landschap van Groesbeek trekt jaarlijks duizenden toeristen. Hiernaast heeft Groesbeek een rijke historie: Opgravingen hebben namelijk aangetoond dat Groesbeek al vanaf de Romeinse tijd werd bewoond. Sinds 1993 is het Café De Post in het hart van deze toeristische historische stad gevestigd.

PAND MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Het pand van Cafe De Post kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan het pand voor allerlei horeca concepten gebruikt worden. Hier kan bijvoorbeeld een mooie snackbar geopend worden, maar het pand is ook geschikt voor andere horeca concepten (bed en breakfast, Aziatische concepten, gril enz). Hiernaast kan het ook volledig voor woningen gebruikt worden.

De huidige situatie van het pand: het cafe is circa 145 m² groot. De grote overdekte terras biedt ruimte voor ruim 22 plaatsen. Naast het cafe is een ruime woning, die verhuurd wordt aan studenten. De woning bestaat uit een ruime woonkamer en vier slaapkamers.

De huidige ondernemer is op leeftijd en wil stoppen met het cafe. Er hoeft geen overname betaald te worden voor goodwill en inventaris. Het pand is alleen te koop voor een vast bedrag van € 285.000,-

GEGEVENS:

-De huur van de vier kamers in totaal: € 1275,-  inclusief water, elektra en gas. -De grootte van de woning met de huur van de verschillende kamers :
kamer1: 18 m2 ; € 350 euro
kamer2: 15 m2; € 325 euro
kamer3: 9 m2; € 300 euro
kamer4: 6 m2; € 300 euro
woning+keuken+badkamer:  circa 40 m2
– Zowel cafe als woning hebben aparte ingangen en achter ingangen. Er zijn dus in totaal vier ingangen.
-De grootte van het cafe is circa 145 m2.
-Dubbel beglazing van het hele pand
-Dak is geïsoleerd
-Kozijnen zijn van hout (tien jaar geleden vernieuwd)
-BsGW: € 1900,- euro
-Nieuwe verwarmingsketel

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Verkocht
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos