Snackbar Doner Zuidwijken in Enschede

Overview

Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Huur
Status
Beschikbaar
Lokatie
Enschede , Overijssel

Beschrijving

ADANA GRILL IN ENSCHEDE TE KOOP AANGEBODEN DOOR UW HORECA MAKELAAR

Adana Grill ligt in het winkelcentrum Wesselerbrink in Enschede. Vanuit deze lokatie kunnen maar liefst vier wijken van Enschede makkelijk bezorgd worden. Een top lokatie! Wie een afhaal en bezorgcentrum op een strategische lokatie wil hebben, dan is Adana Grill de juiste zaak om over te nemen. Naast doner/grill is Adana tevens snackbar en pizzeria.

WINKELCENTRUM WESSELERBRINK IN ENSCHEDE

Het winkelcentrum ligt midden vier wijken van de stad. Vanuit hier kunnen de wijken Stroinkslanden, Wesselerbrink, Helmerhoek en Boswinkel binnen een kwartier bezorgd worden. Het centrum heeft in de afgelopen jaar een volledige metaformose ondergaan. De verbouwing is bijna klaar. De verwachting is dat de uitbreiding en verbouwing binnen paar maanden klaar is.

ADANA GRILL

-Vraagprijs: vraag de makelaar.

-Huur: ongeveer 2000,- euro

-Aantal vierkante meters: circa 70

-Aantal zitplaatsen: 11

-Aantal zitplaatsen terras: 24

-Parkeerplaatsen: voor de deur

-De zaak bestaat al 16-jaar.

-Omzet: door de verbouwing is de omzet gehalveerd. De verwachting is dat omzet weer een toevlucht zal nemen als de verbouwing van het winkelcentrum binnen paar maanden klaar is. Het is een zaak met heel veel potentie. Niet voor niets heeft de huidige ondernemer ruim zestien jaar deze zaak in beheer gehad. Hij verkoopt de zaak door ernstige privé problemen.

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos