Restaurant Olympic Enschede €225.000,-

Enschede €225.000,-

Overview

Prijs
Enschede €225.000,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Enschede , Overijssel

Beschrijving

Restaurant op het mooiste plein van Enschede in het centrum van Enschede wordt u door uwhorecamakelaar ter overname aangeboden.

Restaurant Olympic: Na bijna 27-jaar heeft de huidige eigenaar besloten om zijn juweeltje in het hartje van de stad Enschede te verkopen. Het restaurant dient ruim een kwart eeuw als een Grieks restaurant, maar is zeer geschikt ook voor andere concepten. Enschede is inmiddels een van de beste horecasteden van het land geworden met de vele Duitse toeristen en studenten van de Universiteit Twente en de Hogeschool Saxion. Wie wil niet zijn dromen waarmaken op het leukste plein van Enschede?

VRAAGPRIJS: € 225.000, –

HUUR: € 2.770, – exclusief btw.

LOCATIE: AAA-locatie in centrum Enschede.

OMZETPOTENTIE: De omzet van deze zaak is al jaren stabiel. De potentie van deze zaak is enorm. Met de juiste ondernemer en met het juiste concept zou een verdubbeling van de omzet haalbaar zijn.

AANTAL ZITPLAATSEN: Er is ruimte voor circa 60 couverts.

AANTAL ZITPLAATSEN TERRAS: Circa 110

VERPLICHTINGEN: Er zijn geen brouwerij en of personeel verplichtingen.

PARKEREN: Er zijn mogelijkheden in de omgeving betaald te parkeren.

OPENINGSTIJDEN: Het restaurant is zes dagen van dinsdag tot met zondag open van

CONCEPT: Op dit moment wordt het restaurant al bijna een kwart eeuw als Grieks restaurant geëxploiteerd.

INDELING: Het restaurant bestaat uit een horecagedeelte, terras, dames en heren wc, opslagruimte en keuken.

INFORMATIE: Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met de UW HorecaMakelaar, tel: 085 200 62 45 of e-mailen: [email protected]

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos