TE HUUR EEN NIEUWE BED & BREAKFAST IN WESTERHAAR

Overview

Prijs
Westerhaar B&B
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Twenterand , Provincie Overijssel

Beschrijving

Op A1-locatie in de Overijsselse Westerhaar in de gemeente Twenterand biedt UwHorecaMakelaar per direct te huur een geweldig mooie BED & BREAKFAST.

Deze wordt turn-key geleverd. Het is een uniek object en daarom zoekt de eigenaar van het pand een bijzondere ondernemer voor deze bed & breakfast.

VRAAGPRIJS: De prijs is slechts € 25.000,- –
BED & BREAKFAST: De bed & breakfast bestaat uit vijf kamers en een woning. De vijf kamers hebben eigen douche en wc. De woning bestaat uit een woonkamer, drie slaapkamers, douche, wc en een keuken.
LOCATIE : Dit object ligt op AAA-locatie in de gemeente Twenterand. HUUR: € 3000,- De hoogte van de huur is zeer laag te noemen. Het gaat om
een de huur van de complete bed & breakfast.
PARKEERPLAATSEN: Vijf eigen parkeerplaatsen en er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen.
INDELING: Het object bestaat uit vijf luxe kamers en een woning. HUURBORG: JA
VERPLICHTINGEN: geen leveranciers verplichtingen.

PERSONEEL OVERNAME: Niet verplicht.
INVENTARIS: De gehele aanwezige inventaris is eigendom en vormt onderdeel van de overname.
INFORMATIE: Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met Uw Horeca Makelaar, tel: 085 200 62 45 of beter mailen: info@uwhorecamakelaar.nl.
DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos