Restaurant Arnhem VERKOCHT

Arnhem VERKOCHT

Overview

Prijs
Arnhem VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Arnhem

Beschrijving

Veel mensen lopen vaak met het idee om een eigen restaurant te openen. Hun droom komt soms niet helemaal uit. Het niet vinden van een goede lokatie is vaak een van de grote problemen. In dit geval hoeft dit geen reden te zijn. Per direct biedt namelijk Uw HorecaMakelaar een mooi zeer knusss restaurant ter overname. Het ligt op een toplocatie aan de Markt in Arnhem op steenworp van de legendarische de John Frostbrug, in de volksmond de Rijnbrug. Het gaat om het beste Indonesisch restaurant in Arnhem.

VRAAGPRIJS: informeer bij de makelaar naar de overnameprijs.

OMZET: De omzet varieert op dit moment rond de € 200.000,- per jaar.  Op deze lokatie is de mogelijkheid aanwezig om ruim zeven ton omzet te maken. Met het juiste concept is zelfs drie keer meer omzet een realistische mogelijkheid. De zaak wordt nu namelijk alleen in de avonduren geopend, maar is zeer zeker ook geschikt om tevens als dagzaak te gebruiken.

LOCATIE: Top locatie. Op de Markt in Arnhem. Op loopafstand van de gemeente, rechtbank, Rijnkade en de Rijnbrug,

HUUR: €2.200,- incl. btw. Voor deze locatie is de huur laag te noemen.

INDELING: Het restaurant bestaat uit een begane grond, terras, opslagruimte in de kelder en een ruime keuken.

BORG: Drie maanden huurwaarborg van toepassing.

REDEN VERKOOP: wegens gevorderde leeftijd.

PARKEREN: Voor de deur van het restaurant.

AANTAL ZITPLAATSEN: Ruim 40-plaatsen en vijf aan bar.

TERRAS: Het restaurant beschikt over een uitstekend terras voor het pand.  Pal voor het restaurant is er ruimte voor ruim 26 zitplaatsen en mag uitgebreid worden.

VERPLICHTINGEN: Geen brouwerij en leveranciers verplichtingen.

PERSONEELSOVERNAME: Niet noodzakelijk.

KOSTEN KOPER: Een deel van de kosten die betrekking hebben op de overname komen deels voor rekening van de koper, zoals makelaarskosten.

FINANCIERING: Voor de juiste kandidaat is de eigenaar wellicht bereid deels te financieren.

OPENINGSTIJDEN: Van dinsdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. De zaak is puur een avondzaak. Maar het is zeer zeker geschikt ook voor lunch.

INVENTARIS: De gehele aanwezige inventaris is eigendom en vormt onderdeel van de overname. De volgende inventaris is echter geen eigendom en dient een toekomstige koper over te nemen van de eigenaren: coca cola koelkast, de schilderijen, kassa en de tap+koeling.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar 085 200 62 45

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Verkocht
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos