RESTAURANT IN HET HART VAN DE STAD

Overview

Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Borne , Overijssel

Beschrijving


Ter overname aangeboden door Uw HorecaMakelaar dit prachtig restaurant op een AAAA lokatie. Het is gelegen op het plein van de stad Borne. De waterfontein staat pal voor het terras van de zaak. 

De stad Borne ligt in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente. Borne grenst aan Hengelo en wordt slechts door de A1 van die stad gescheiden. Tot de gemeente Borne behoren verder de dorpskernen Hertme en Zenderen. Tot 2001 viel ook het dorp Bornerbroek onder deze gemeente. Bij de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2001 werd dit dorp echter bij de gemeente Almelo gevoegd.

Het restaurant wordt door de huidige ondernemer al ruim zes jaar geëxploiteerd als een Italiaans restaurant. Het loopt goed, maar gelet op de lokatie is er een potentie van veertigduizend euro omzet per maand te behalen. Het pand is gesitueerd in het hart van de stad. Daarom is deze zaak geschikt voor vele doeleinden en concepten. Zonder al te veel investeringen kan de zaak omgetoverd worden tot diverse concepten: grand-cafe, Franse keuken, Aziatisch restaurant, mediterraanse keuken, Zuid-Amerikaans concept, lunchroom enz.

Bestemming

Lunchroom / daghoreca / avondhoreca.

Zitplaatsen

Binnen beschikt het object over ca. 50 zitplaatsen.. Het terras aan de voorkant van het pand op het plein van de stad beschikt nu over ca. 50 zitplaatsen.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie

Nader te bepalen. Voor een dergelijk restaurant is de prijs echter zeer gunstig. Huidige ondernemer dient helaas vanwege privé redenen zijn zaak op korte termijn verkopen. Maar zonder voldoende eigen middelen is niet nodig te reageren. Bieden mag uiteraard ook!

Huur

Huurprijs is circa € 2200,- per maand, exclusief BTW.

Het betreft een huurovereenkomst conform 7:290 BW Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horeca bepalingen.

Betaling huur

Per maand vooruit.

Waarborgsom

3 maanden plus BTW.

Bruikleen

Kassa-systeem, pin-apparaat en een aantal schilderijen. Alle overige inventaris is eigendom en zit bij de overname inbegrepen. Geen verplichtingen van brouwerijen en leveranciers.

Technisch

Het pand en inventaris zijn in prima staat. De zaak beschikt over een krachtstroomaansluiting en een erkend professionele afzuiginstallatie.

Personeel

Geen personeel overname.

Inrichting

Inrichting is paar jaar geleden door een professionele interieur bouwer ingericht.

Verplichtingen

Geen verplichtingen met brouwerijen en leveranciers.

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos